services

INLOGGEN
Log in op een andere website


All Safety biedt naast de supply en de rental oplossing ook services. We zijn gespecialiseerd in het onderhouden, keuren en certificeren van onder andere, ademlucht apparatuur en toebehoren. Deze services bieden we aan op het gebied van zeer veel safety materialen zoals bijvoorbeeld valbeveiliging, reddingsmiddelen en gasdetectie. Naast onderhoud en certificering in onze werkplaats, verlenen we deze services ook on-site aan.

OOK SERVICES OP SUPPLY ARTIKELEN

Naast de bovengenoemde certificering, onderhoud en on-site services verlenen wij ook services op de supply artikelen.
Door onze integrale aanpak zijn wij hierdoor een totaal aanbieder op het gebied van veiligheid.

Vraag meer informatie aan

ON-SITE UITGIFTE SCAN SYSTEEM

Een geavanceerd scan systeem bij uitgifte van PBM's is essentieel wanneer u wilt dat de juiste, goedgekeurde veiligheidsmiddelen ingezet worden. Zeker bij risicovolle werkzaamheden tijdens een fabrieksstop. U weet tevens wie, welke en hoeveel PBM’s of safety materiaal heeft ontvangen, waar het zich bevindt en wanneer het is afgenomen.

allsafety-services-track-trace

TRACK AND TRACE

Alle bij ons aangeboden artikelen voor reiniging, onderhoud of certificering worden voorzien van een unieke barcode. Alle mutaties rondom artikelen worden opgeslagen in ons systeem. Hierdoor kunnen we te allen tijde de onderhoudshistorie oproepen. 

ON-SITE SAFETY SHOP

On-site safety shop / services bij klanten is de oplossing voor een totale safety ontzorging tijdens turn arounds van fabrieken. De safety shop kan desgewenst worden uitgebreid met een tool shop. De inhoud van de shop en de organisatie er om heen wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd op de aard van de te verwachten werkzaamheden.

on-site-safety-shop

VRAGEN OVER SERVICES?

Stuur ons een mail en wij nemen contact met u op, bellen kan natuurlijk ook.

BEKIJK MEER


 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. SERVICES