Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Logo Services

Bedrukte werkkleding, inclusief uw eigen logo, is moeiteloos mogelijk dankzij onze persoonlijke logoservice. Dit zorgt niet alleen voor een verzorgde uitstraling van uw medewerkers, maar draagt ook bij aan een professionele look en herkenning. Het proces van het bedrukken van het logo is in de loop der jaren verfijnd en gestroomlijnd tot slechts 4 eenvoudige stappen.

De 8 voordelen van bedrukte werkkleding

Ontdek hieronder waarom het benutten van onze logoservice een uitstekende keuze is. Mocht u vragen hebben over onze logoservices, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

1. Vergroot de zichtbaarheid van uw medewerkers

Bedrukte werkkleding maakt uw personeel direct herkenbaar, wat bijdraagt aan een professionele uitstraling en een betere interactie met klanten.

2. Kies zelf de locatie en afmetingen van uw logo

Met onze logoservice heeft u volledige controle over waar en hoe groot uw logo op de werkkleding wordt geplaatst, waardoor u de gewenste uitstraling kunt realiseren.

3. De logo's zijn duurzaam en slijtvast

Onze hoogwaardige bedrukkingstechnieken zorgen ervoor dat de logo's lang meegaan en bestand zijn tegen slijtage, waardoor uw investering in bedrukte werkkleding nog waardevoller wordt.

4. Fiscaal gezien biedt bedrukte werkkleding voordelen

Bedrijven kunnen in bepaalde gevallen de kosten voor bedrukte werkkleding aftrekken van de belasting, wat financiële voordelen oplevert.

5. Er zijn talloze opties wat betreft bedrukkingen

Onze logoservices biedt een breed scala aan bedrukkingsopties, waaronder verschillende kleuren, lettertypen en ontwerpen, zodat u uw werkkleding volledig kunt aanpassen aan de stijl van uw bedrijf.

6. Versterk uw merkimago

Door het dragen van bedrukte werkkleding wordt uw merk consequent gepresenteerd, wat bijdraagt aan een sterker en meer herkenbaar merkimago.

7. Bevorder de teamgeest

Het dragen van uniforme bedrukte werkkleding kan de teamgeest en samenwerking tussen medewerkers bevorderen, wat leidt tot een betere werksfeer en een hogere productiviteit.

8. Eenvoudig en efficiënt bestellen

Onze logoservices maakt het eenvoudig om de gewenste bedrukte werkkleding te bestellen, met een gestroomlijnd proces en snelle levertijden.

 

 

Ons bedrukkingsproces 

In slechts 5 stappen bedrukken wij uw logo op werkkleding. Kwaliteit is wat wij leveren en daarom wordt dit proces met uiterste precisie uitgevoerd. Dit doen wij bijvoorbeeld door de logo’s handmatig te pellen en te knippen. Daarnaast controleren wij gedurende het gehele proces elk onderdeel, zodat wij zeker weten dat er een kwalitatief product wordt opgeleverd aan de klant.

Stap 1 - Logo gereed maken

Zodra wij uw digitale logo bestand hebben ontvangen, wordt het logo gereedgemaakt voor het afdrukken.

Stap 2 - Afdrukken

Het logo wordt op speciaal heat seal transfer materiaal afgedrukt.

Stap 3 - Pellen en knippen

Het logo wordt handmatig met precisie stuk voor stuk gepeld en geknipt.

Stap 4 - Bedrukken

Het logo wordt met een speciale transferpers bedrukt op het kledingstuk.

Stap 5 - Inspecteren

We eindigen het proces met een laatste visuele inspectie en sturen uw bedrukte bedrijfskleding naar je op.

Mogelijkheden voor bedrukkingen

De transmatic heatseal transfer logo’s zijn uniek in kwaliteit en duurzaamheid. Een ruime kleurkeuze uit 40 standaardkleuren, die vrijwel dagelijks worden geproduceerd, maken korte levertijden mogelijk. Pantone, HKS en RAL kleuren kunnen bij aantallen vanaf 400 stuks op bestelling worden aangemaakt. 

Top 4 kenmerken: 

  • Na twintig jaar productie met tussentijdse aanpassingen een vrijwel uitontwikkeld product dat voldoet aan de hoogste eisen wat betreft kwaliteit, duurzaamheid en levensduur.
  • Aan te brengen, met een speciale transferpers, op de meest gangbare textielsoorten. Dus overal waar kwaliteit en duurzaamheid gewenst is
  • Hoog wasbestendig en chemisch te reinigen
  • Heeft een vuilafstotende werking zodat de transfer altijd briljant en mooi van kleur blijf.

 

 

Andere mogelijkheden 

Naast de transmatic heatseal transfer logo’s zijn er nog andere mogelijkheden; 

  • Retroreflecterende transferlogo’s
  • Helmstickers
  • Microsign (speciaal voor promotionele doeleinden)

Bepaal de plaats en grootte

Bij het aanbrengen van een logo dienen verschillende factoren in overweging te worden genomen. Zo is het van belang dat het logo goed zichtbaar is op het kledingstuk, wat betekent dat het aan de buitenkant moet worden geprint om de zichtbaarheid van uw bedrijf te waarborgen. Bovendien moet het logo op een stevig gedeelte van het kledingstuk worden aangebracht om te garanderen dat dit deel tijdens werkzaamheden intact blijft.

De afbeelding hiernaast toont de meest gangbare locaties voor het bedrukken van logo's. Omdat elk kledingstuk uniek is, zijn deze locaties echter niet voor elk item van toepassing.

De grootte van het logo wordt onder meer bepaald door de positie waarop het wordt geprint. Er is voor elke locatie een specifieke maximale afmeting, zodat uw logo er altijd helder en mooi uitziet.

Belasting technische verplichtingen

In sommige gevallen ben je zelfs Belasting technisch verplicht om kleding te voorzien van een logo. Bekijk hieronder de meestgestelde vragen of download ons overzichtelijke stroomschema. Voor meer informatie bezoek de website van de Belastingdienst.

 

Veelgestelde vragen

Stelt u kleding ter beschikking die de werknemer geheel of gedeeltelijk op de werkplek draagt?

Ja — Vraag uzelf dan af of de kleding (bijna) alleen geschikt is om tijdens het werk te dragen?

Nee — U mag de kleding niet onbelast ter beschikking stellen.

Is de kleding (bijna) alleen geschikt om tijdens het werk te dragen?

Ja — U mag de kleding onbelast ter beschikking stellen. U mag ook de reinigingskosten van deze kleding onbelast vergoeden.

Nee — Heeft de kleding duidelijke zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever, van ten minste 70 cm2 per kledingstuk?

Heeft de kleding duidelijke zichtbare beeldkenmerken die horen bij de werkgever, van ten minste 70 cm2 per kledingstuk?

Ja — U mag de kleding onbelast ter beschikking stellen. U mag ook de reinigingskosten van deze kleding onbelast vergoeden.

Nee — Blijft de kleding aantoonbaar achter op de werkplek?

Blijft de kleding aantoonbaar achter op de werkplek?

Ja — U mag de kleding onbelast ter beschikking stellen. U mag ook de reinigingskosten van deze kleding onbelast vergoeden.

Nee — Is de kleding een uniform of overall?

Is de kleding een uniform of overall?

Ja — U mag de kleding onbelast ter beschikking stellen. U mag ook de reinigingskosten van deze kleding onbelast vergoeden.

Nee — Stelt u de kleding ter beschikking omdat de Arbeidsomstandigheden dit voorschrijft? En voldoet u aan de voorwaarden:

• U heeft een arboplan.
• Het ter beschikking stellen van kleding past bij dat arboplan.
• De kleding wordt vooral tijdens werktijd gedragen.
• De werknemer hoeft geen eigen bijdrage te betalen.

Stelt u de kleding ter beschikking omdat de Arbeidsomstandigheden dit voorschrijft? En voldoet u aan de voorwaarden?

Ja — U mag de kleding onbelast ter beschikking stellen. U mag ook de reinigingskosten van deze kleding onbelast vergoeden.

Nee — U mag de kleding niet onbelast ter beschikking stellen.

Vragen over het bedrukken van werkkleding? Neem contact met ons op.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.