Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Adem frisse lucht met behulp van ademlucht bescherming van 3M. 

3M is een wereldwijde opererend bedrijf, gestoeld op wetenschap dat nooit ophoudt met uitvinden. 
3M heeft een team van maar liefst 8.300 wetenschappers en onderzoekers. Dit voor de betrouwebare kwaliteit en gemaakt voor comfort voor de gebruiker. 

 

 

3M halfgelaatsmaskers

Er zijn meerdere soorten halfgelaatsmaskers van 3M. Deze zijn ook verkrijgbaar met verschillende soorten filters. Elk filter biedt zijn eigen functies en voordelen. Waardoor een breed scala aan industriële omgevingen worden gedekt. Alle 3M halfgelaatstmaskers dienen gedragen te worden met een gladgeschoren gezicht om een goede verzegeling te ganderen.  De 3M half gelaatsmakser zijn onderhoudsvrij en herbruikbaar. 

Veerkrachtige siliconen gelaatsafdichting zorgt voor comfort,duurzaamheid en stabiliteit in combinatie met een zachte, maar stevige afdichting. De verstelbare hoofdband zorgt voor meer comfort en past goed bij 3M veiligheidshelmen en gehoorbescherming. 

3M Halfgelaatsmaskers

Bescherm je oren! 

Gehoorverlies 100% onomkeermaar, maar is ook te voorkomen. Bescherm ze met de gehoorbescherming van 3M. 

3M Vind u de gehoorbescherming die u nodig heeft. Welke problemen u ook ondervindt met beroepslawaai. 
Er zijn verschillende soorten gehoorbescherming.  De 3M Peltor zorg voor bescherming van het gehoor en helderre communicatie in omgevingen met veel lawaai met 3M peltor gehoorkappen en communicatie oplossingen. 

3M heeft niet alleen gehoorkappen, maar ook oordoppen die 40 jaar geleden geintroduceerd en zeze eenvoude maar revolutionaire gehoorbeschermers behoren nog steeds tot de meest gebruikte oordoppen ter wereld. 

 

3M Stofmaskers


 

3M Gehoorbescherming

3M Steekbevestiging

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.