Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Gegevensgestuurde veiligheid met Blackline Safety

Snelle incidentrespons. Verhoogde focus op veiligheid. Vertrouwen bij werknemers. Technologie voor individuele werkers en gasdetectie maakt dit allemaal mogelijk, op een simpele en efficiënte manier. Bij ons kunt u terecht voor gasdetectie van Blackline Safety en het bijbehorende Blackline Live-portaal.

 

Blackline Safety

Bij ons kunt u terecht voor de G7-oplossingen van Blackline Safety voor gasdetectie, portables en gebiedsbewaking ondersteuning bij het betreden van besloten ruimten. Maar ook voor lone worker, monitoring, reactie op noodsituaties en evacuatiebeheer. Blackline Safety is wereldleider in connected worker-technologie en connected safety. De G7-oplossingen omvatten omgevingsgasdetectie maar ook persoonlijke gasdetectie met ongeëvenaarde configureerbaarheid en gebruiksgemak. Elke G7 portable en G7 EXO area monitor heeft meer dan 20 gassensoren en een plug-and-play interface ter berschikking.

Blackline Live-portaal

De kern van alle Blackline Safety monitoringsoplossingen is het Blackline Live-portaal. Dit portaal biedt bedrijven toonaangevende tools voor waarschuwingsbeheer, een compliance dashboard en uitgebreid configuratiebeheer van apparaten in het veld.

Dankzij het Blackline Live-portaal is de veiligheidsstatus van elke medewerker meteen zichtbaar. Dit door behulp van de real-time maps van Blackline Live waarop de locatie en de waarschuwingsstatus van alle veldapparatuur te zien is. Ook is het eenvoudig om het type en de status van elke waarschuwing in real-time te bekijken of de unieke waarschuwingsgeschiedenis van een bepaald apparaat op te zoeken. Het Blackline Live-portaal zorgt voor kritische inzichten en zo is het monitoring personeel altijd voorbereid om in actie te komen.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.