Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Mobiele nooddouches

Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment mobiele nooddouches, waaronder portable oogdouches, gelaatsdouches en complete lichaamsdouches, zowel ATEX- als non-ATEX-gecertificeerd. Hiermee bent u verzekerd van de juiste uitrusting om in geval van nood snel en veilig te kunnen handelen.

Het begrip ATEX staat voor ATmospheres EXplosibles en beschrijft alle situaties waarin er een risico bestaat op gas- en stofontploffingsgevaar. Onze mobiele nooddouches zijn speciaal ontworpen om te voldoen aan de hoogste veiligheidsnormen en zijn geschikt voor gebruik in zowel ATEX- als non-ATEX-omgevingen.

Wij leveren onze mobiele nooddouches bij u op locatie, waardoor u verzekerd bent van een veilige werkomgeving en snel kunt handelen in geval van nood. Onze deskundige medewerkers staan voor u klaar om u te adviseren en te ondersteunen bij het kiezen van de juiste nooddouche-oplossing voor uw specifieke behoeften.

MOBIELE NOODDOUCHE OP LOCATIE

Douches leveren wij bij u op locatie. Zo bent u verzekerd van een veilige werkplek. 

 

 

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.