Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Onze dagelijkse missie bij All Safety is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. Wij zijn ons ervan bewust dat een veilige werkplek essentieel is voor zowel het welzijn van de werknemers als voor het succes van uw organisatie. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken. We werken nauw samen met u en uw team om maatregelen te identificeren, implementeren en controleren die een veilige en gezonde werkomgeving bevorderen.

 

 

RENTAL • SERVICES • SUPPLY

Vanuit de Rental divisie verhuren wij adembescherming, onafhankelijke ademlucht units en safety materialen in de meest brede zin van het woord. Binnen de Services afdeling verzorgen wij onderhoud en certificering aan veiligheidsmaterialen. Daarnaast managen wij on-site safety shops en bieden wij services op de supply artikelen. Hieronder valt bijvoorbeeld het wassen van werkkleding. Supply is de totaal leverancier voor werkkleding, PBM’s en industrial supplies. Door het gebruik maken van efficiënte werkprocessen worden deze diensten op de meest voordelige wijze bij onze eindverbruikers ingezet.

Voorraad beheer

All Safety web portal

Recycling artikelen

24/7 Rental support

SIR/ISO/VCA gecertificeerd

Beheren en beheersen

ALL SAFETY WORKS

Bij het samenwerken met All Safety profiteert u niet alleen van betrouwbaar beheer en effectieve beheersing, maar ook van een aanzienlijke financiële optimalisatie. Dit alles wordt gerealiseerd zonder enige concessies te doen aan het welzijn en de veiligheid van uw gewaardeerde medewerkers.

Ons streven is om een werkomgeving te creëren waarin uw medewerkers zich veilig en beschermd voelen, terwijl tegelijkertijd de kosten en uitgaven worden geminimaliseerd. Door deze balans te vinden tussen financiële efficiëntie en het welzijn van uw personeel, zorgen wij ervoor dat u het beste van beide werelden kunt ervaren.

Wanneer we dit doel bereiken, kunnen we met trots stellen dat 'Safety Works' echt zijn vruchten afwerpt. Het succesvol implementeren van veiligheidsmaatregelen en -procedures in combinatie met kostenbesparende oplossingen toont aan dat het mogelijk is om een veilige en productieve werkomgeving te realiseren zonder in te leveren op de kwaliteit van het werk of het welzijn van uw medewerkers.

All Safety zet zich in voor het creëren van een cultuur waarin veiligheid centraal staat, en we zijn er trots op om samen met u deze visie te verwezenlijken. Met onze gedeelde inzet voor veiligheid en welzijn kunnen we met overtuiging zeggen: "Safety Works" - en dat betekent een betere, veiligere en efficiëntere werkplek voor iedereen.

Geïnteresseerd? Neem contact met ons op.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.