Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Atelier

Ons eigen vermaakatelier stelt ons in staat om gecertificeerde werkkleding snel en vakkundig te vermaken. Dankzij deze service kunnen we garanderen dat elk kledingstuk perfect op de individuele werknemer zal passen. Hierdoor wordt niet alleen het draagcomfort aanzienlijk verhoogd, maar wordt ook de functionaliteit en veiligheid van de werkkleding gewaarborgd.

Onze vermaak services

We streven ernaar om onze vermaakservice zo efficiënt en klantgericht mogelijk te maken. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat de aanpassingen aan de werkkleding precies voldoen aan uw verwachtingen en de behoeften van uw medewerkers. De mogelijkheden zijn eindeloos, hieronder een kleine opsomming wat mogelijk is.

  • Ombouwingen van overalls
  • Permanente wintervoeringen in overalls
  • Additionele (knie)zakken
  • Hoge zichtbaarheidstape aanbrengen
  • Broekspijpen innemen/verlengen
  • Mouwen innemen/verlengen
  • Logo's borduren

Neem contact op met onze klantenservice om de beschikbare opties te bespreken om uw werkkleding optimaal op maat te laten maken. Zij kunnen u informeren over eventuele aanpassingen, zoals het inkorten of verlengen van mouwen en broekspijpen, om ervoor te zorgen dat uw werkkleding niet alleen comfortabel zit, maar ook functioneel en veilig is voor uw specifieke werkomgeving.

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.