Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

VANAF NU HETEN WIJ
ALL SAFETY, AANGENAAM!

Rotterdam, 3 oktober 2022 — Na ruim 36 jaar gaat Trital Safety, totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en specialist in brandvertragende werkkleding, met ingang van vandaag verder onder de naam All Safety. Samen met de vernieuwde uitstraling moet de nieuwe naam gaan zorgen voor een grotere naamsbekendheid van het merk All Safety als totaalleverancier op het gebied van veilig en gezond werken. 

 

 

Op 10 december 2021 tekende Trital Safety B.V. een overeenkomst voor de overname door All Safety Holding B.V. Na de acquisitie onderging het bedrijf een naamswijziging waarbij het zich committeert aan de commerciële uitingen van het moederbedrijf. "De verandering naar All Safety was een logische stap", zo zegt Theo de Vliegh. "De naamswijziging is een bewuste keuze die goed is voor het bedrijf. Het is goed voor onze positie in de markt om gezamenlijk als All Safety op te trekken."

Deze wijziging houdt in dat alle huisstijl elementen van Trital Safety (bijvoorbeeld het briefpapier, het wagenpark, formele documenten, etc.) zijn aangepast naar die van All Safety. "De manier waarop wij factureren verandert echter niet. Net als onze bedrijfsnaam, die blijft Trital Safety B.V. — zij het dat ‘handelen onder de naam All Safety’ wordt toegevoegd aan facturen, orderbevestigingen en andere formele documenten." zo licht nader Theo toe.

Met nog altijd dezelfde missie, sterke voordelen en veel inhoudelijke expertise op het gebied van adembescherming en brandvertragende werkkleding zal het bedrijf haar klanten als vanouds adviseren, ondersteunen en blijven voorzien van de meest kwalitatieve persoonlijke beschermingsmiddelen en werkkleding. 

Wat verandert er voor de klant?

De wijzigingen zullen voor de klanten van Trital Safety B.V. zeer beperkt blijven. Over het algemeen is veelal hetzelfde gebleven — op de wijzingen van de commerciële uitingen na. Echter, zijn er een aantal aspecten welke om aandacht vragen. 

De bedrijfsnaam: Trital Safety B.V. h.o.d.n. All Safety

De commerciële uitingen zullen worden gewijzigd naar All Safety. Echter, zullen alle formele documenten (zoals bijvoorbeeld orderbevestigingen, offertes, facturen, e.d.) worden voorzien van de volgende annotatie: Trital Safety B.V. handelend onder de naam All Safety.

Let op: onze e-mailadressen zijn ook gewijzigd. Dit kan betekenen dat onze e-mails met orderbevestigingen, facturen e.d. door uw spamfilter kunnen worden aangemerkt als ongewenst. 

Verandering van de e-mailadressen
De emailadressen van onze medewerkers zijn gewijzigd naar dat van All Safety. Dit betekent dat u onze medewerkers vanaf maandag 3 oktober kunt bereiken via een nieuw e-mailadres. Klik hier om de contactgegevens van al onze medewerkers in te zien. 
 
Indien u contact heeft opgenomen met een medewerker via het oude Trital-mailadres, dan wordt de mail automatisch doorgestuurd naar het nieuwe e-mailadres. Bij vragen kunt u gerust contact opnemen met onze klantenservice

Specialist Safety Services wordt On-site Safety Services

Trital Safety kenmerkte zich naast het leveren van persoonlijke beschermingsmiddelen en specialisatie op brandvertragende werkkleding door haar alles-in-één dienstverlening op locatie. Met de Specialist Safety Services ontzorgde Trital Safety haar klanten door de uitvoering van periodieke verplichte controles, onderhoud en aanmetingen op het gebied van adem-, gehoor-, voet-, val- en oogbescherming. Vanaf heden gaat de alles-in-één dienstverlening door onder de naam On-site Safety Services. Deze naam sluit beter aan op de diensten binnen de All Safety groep welke ook op locatie worden uitgevoerd. Denk hierbij aan het On-site Uitgifte Scan Systeem en de On-site Safety Shops.

Webshop

Op een huisstijl wijziging na zal voor webshop klanten van Trital Safety het bestelplatform niet veel veranderen. Klanten van All Safety zullen op termijn ook overstappen naar dit platform. Het unieke aspect aan de webshop van Trital Safety B.V. is de mogelijkheid om een webshop te kunnen beheren die volledig aansluit op de organisatorische wensen. 

 

Over All Safety Holding B.V.

All Safety biedt klanten middels efficiënte werkprocessen van hun Rental, Services en Supply diensten dagelijks ondersteuning ter bevordering van een veilige werkomgeving. Het bedrijf heeft momenteel 80 medewerkers welke vanuit zes vestigingen, zowel in Nederlands als in België, opereren.

Vanuit de Rental divisie verhuurt zij adembescherming, onafhankelijke ademlucht units en safety materialen in de meest brede zin van het woord. Binnen de Services afdeling verzorgt het bedrijf onderhoud en certificering aan veiligheidsmaterialen. Daarnaast managen All Safety on-site safety shops en biedt zij services op de supply artikelen. Hieronder valt bijvoorbeeld het wassen van werkkleding. Supply is de totaal leverancier voor werkkleding, persoonlijke beschermingsmiddelen en industrial supplies. Door het gebruikmaken van efficiënte werkprocessen worden deze diensten op de meest voordelige wijze bij eindverbruikers ingezet.

 

Neem voor meer informatie contact op met afdeling Marketing via marketing@allsafety.com.

 

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik contact opnemen met All Safety Hoogvliet?

Het team in Hoogvliet is te bereiken via telefoonnummer +31(0)10 2955 955 of per e-mail op info.hoogvliet@allsafety.com. De persoonlijke e-mailadressen van de medewerkers zijn ook verandert. Klik hier voor de contactgegevens van alle medewerkers.

Ik had een eigen webshop bij Trital. Hoe log ik nu in?

Voor de klanten die voorheen gebruikmaakte van de Trital webshop gaan naar www.trital.eu om in te loggen op de gebruikelijk manier.  

Wat gebeurt er met de openingstijden?

De openingstijden van onze vestiging in Hoogvliet blijft hetzelfde. Klik hier voor meer informatie over de openingstijden. Klik hier voor meer informatie over onze andere vestigingen.

Wat gebeurt er met het eigen merk Roots Original?

Roots blijft een merk binnen het assortiment van All Safety. Voor meer informatie over Roots Original, bezoek www.roots-original.com.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.