Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Veilige, groene toekomst

In de wereld van vandaag, waar duurzaamheid niet langer een optie maar een noodzaak is, zet All Safety zich in voor het bevorderen van milieuvriendelijke praktijken en het verhogen van de veiligheid in elke laag van de samenleving. Ons bedrijf, dat bekend staat om zijn expertise in veiligheidsoplossingen, heeft een strategische benadering van duurzaamheid geadopteerd die zowel het milieu als onze gemeenschappen ten goede komt.

Een Duurzame Visie

Onze toewijding ligt bij het garanderen van klantveiligheid en het tegelijkertijd bijdragen aan een duurzame toekomst. We hebben aanzienlijke vooruitgang geboekt op het gebied van people, planet en profit, en blijven voortdurend in beweging. Onze organisatie neemt verantwoordelijkheid in zowel interne processen als binnen onze keten. We hanteren het ISO 9001 kwaliteitsmanagementsysteem, ons milieumanagementsysteem is ISO 14001 gecertificeerd, we hebben de Ecovadis Silver certificering, zijn wij marktleider in het aanbieden van elektrische life support units, en we brengen milieu-impacten in kaart via life cycle assessments. Onze toewijding aan kwaliteit en continue verbetering is vastgelegd in een reeks maatregelen en procedures, specifiek ontworpen om onze dienstverlening af te stemmen op de wensen en eisen van onze klanten.

People, Planet, Profit

Bij All Safety streven we naar een harmonieuze balans tussen People, Planet, en Profit — de drie pijlers van duurzaam ondernemen. Onze inzet voor deze principes weerspiegelt onze toewijding aan verantwoordelijkheid en excellentie.

  • People: Wij zetten ons in voor de veiligheid, gezondheid en het welzijn van onze medewerkers, klanten en de gemeenschappen waarin we opereren. Door training, onderwijs en een veilige werkomgeving creëren we een positieve impact op de maatschappij.
  • Planet: We nemen onze verantwoordelijkheid voor het milieu serieus door duurzame praktijken te implementeren die onze ecologische voetafdruk verminderen. Innovatie in productontwikkeling, afvalvermindering en efficiënt energiegebruik zijn slechts enkele manieren waarop we onze planeet beschermen.
  • Profit: Terwijl we streven naar sociale en ecologische verantwoordelijkheid, blijven we gefocust op economische prestaties. Duurzame winstgevendheid stelt ons in staat te investeren in groene innovaties en gemeenschapsinitiatieven, wat leidt tot langdurige bedrijfsgroei en succes.

PEOPLE

Bij All Safety streven we naar uitmuntendheid met een team van vakbekwame professionals. Goed werkgeverschap staat bij ons hoog in het vaandel als een cruciaal speerpunt. Om onze ambities in duurzaamheid en marktleiderschap te verwezenlijken, en de gewenste groei te stimuleren, beschouwen we medewerkerstevredenheid als essentieel. Gelukkige medewerkers zijn immers de sleutel tot ons succes. Wij geloven dat wanneer iedereen met enthousiasme en energie de gezamenlijke doelen nastreeft, we samen succesvol zullen zijn.

Wij hechten veel waarde aan maatschappelijke betrokkenheid en geven graag kansen aan individuen die het moeilijk hebben op de arbeidsmarkt. Dit betreft vaak mensen die voor langere tijd werkloos zijn geweest of die kampen met maatschappelijke uitdagingen; niet iedereen heeft immers een makkelijk pad bewandeld. Door samen te werken met lokale gemeenschappen, streven wij ernaar om kansen te bieden voor stage en ontwikkeling, zodat iedereen een kans krijgt om te groeien en te bloeien in zijn of haar carrière.

Sociale re-integratie - Social Return

All Safety is praktisch ingesteld en actief betrokken. Als onderneming erkennen we onze rol in het bieden van kansen aan mensen die door diverse omstandigheden buiten het arbeidsproces zijn gevallen. Met 90 werknemers in dienst, zijn we buitengewoon trots dat minstens 10% van ons team werk heeft gevonden via 'social return' en hierdoor een permanente positie heeft bemachtigd.

Goed opgeleid personeel, uitstekend advies

All Safety is toegewijd aan het leveren van het juiste advies over de product die zij levert aan haar klanten. Producten die de gebruiker dient te beschermen in verschillende uitdagende situaties. Deze veiligheidsartikelen vereisen gespecialiseerde kennis en aandacht.

Als leverancier van o.a. persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM), gasdetectie en life support units streeft All Safety ernaar om doortastend en betrouwbaar advies te geven. Dit kan alleen met een grondige opleiding en uitgebreide kennis van de relevante wet- en regelgeving. Om deze reden is All Safety aangesloten bij meerdere relevante organisaties, brancheverenigingen en normcommissies. Dergelijke lidmaatschappen vormen serieuze toewijdingen die niet alleen verplichtingen meebrengen, maar All Safety ook in de gelegenheid stellen om direct betrokken te zijn bij de nieuwste marktontwikkelingen en besluitvormingen omtrent Europese standaarden.

Medewerknemerstevredenheid eNPS 2023

All Safety heeft een +4 score behaald in medewerkerstevredenheid, met een eNPS (Employee Net Promoter Score). Dit cijfer weerspiegelt de positieve houding en loyaliteit van werknemers tegenover het bedrijf, wat aangeeft dat de meerderheid van de medewerkers All Safety zou aanbevelen als een goede werkplek aan vrienden en collega's. Een +4 eNPS is een duidelijk teken dat All Safety serieuze stappen heeft ondernomen om een ondersteunende, aangename en stimulerende werkomgeving te creëren, waardoor medewerkers zich gewaardeerd en gemotiveerd voelen om bij te dragen aan het succes van het bedrijf.

Wij steunen de strijd tegen littekens

Als fabrikant van ons eigen merk Roots Original begrijpen we hoe belangrijk brandveiligheid is en het voorkomen van ernstige verwondingen. Door de Brandwonden Stichting te sponsoren, zetten we ons in voor het ondersteunen van haar missie om slachtoffers van brandwonden te helpen en hun leven te verbeteren.
 
Hoe die ondersteuning eruitziet? We zullen de stichting financiële steun bieden en bijdragen aan bewustwordingscampagnes om de aandacht te vestigen op brandpreventie en de behoeften van brandwondenslachtoffers.

Geef aan de Nederlandse Brandwonden Stichting en maak het verschil voor patiënten.

Ernstige brandwonden kunnen iemand voor weken, soms maanden, aan een ziekenhuisbed kluisteren. Ze laten blijvende littekens achter, zowel fysiek als emotioneel, met een reeks van operaties, pijnlijke verzorgingsmomenten en blijvende veranderingen in iemands uiterlijk. Uw donatie kan een wereld van verschil maken voor diegenen die met deze uitdagingen leven. Draag nu bij en help iemand op weg naar herstel en hoop.

PLANET

Planet bij All Safety staat voor een proactieve houding ten aanzien van onze natuurlijke leefomgeving en het actief bijdragen aan het oplossen van milieuproblemen waaraan we invloed kunnen uitoefenen. We streven ernaar onze omgeving en de producten die we gebruiken duurzamer te maken, door de juiste aandacht te besteden aan milieuaspecten en onze maatschappelijke verantwoordelijkheid te nemen. Het zorgen voor het milieu beschouwen wij als een essentieel onderdeel van onze bedrijfsactiviteiten. We letten nauwlettend op ons energieverbruik, streven naar efficiënte inkoop en hanteren zorgvuldig afvalbeheer om verspilling te minimaliseren. Bovendien hebben we diverse initiatieven lopen om onze CO2-uitstoot te neutraliseren en te compenseren, en zetten we ons in voor een groene en duurzame toekomst. Wij zijn bijvoorbeeld marktleider in elektrische ademlucht units (LSU). En met ons eigen merk, Roots Original, zijn er diverse initiatieven om duurzamer te producen en productlevens te verlengen.

Milieubarometer

Vanaf 14 juli 2014 is All Safety deelnemer geworden van de Milieubarometer. Deze wordt beheerd door Stichting Stimular, een non-profitorganisatie die zich inzet voor het verspreiden van kennis over duurzaam ondernemen en het ontwikkelen van handige hulpmiddelen voor MKB's en vergelijkbare organisaties.

ISO 14001 gecertificeerd

Deze norm fungeert niet expliciet als een milieustandaard en stelt daardoor geen strikte milieuvereisten. Het biedt voornamelijk een kader om organisaties te assisteren bij het vormgeven van hun eigen milieubeheersysteem. ISO 14001 kan geïntegreerd worden met andere managementfuncties en ondersteunt bedrijven in het bereiken van zowel ecologische als economische doelstellingen.

Energieverbruik

Vanaf juni 2017 draaien al onze Nederlandse kantoren en magazijnen volledig op 100 procent duurzame energiebronnen. We zijn toegewijd om ons energieverbruik te verminderen en daarom hebben we montionsensor-lichtschakelaars geïnstalleerd die de kans verkleinen dat lampen per ongeluk aan blijven staan.

PROFIT

Dit gaat over ons bestaansrecht. Niet alleen kijkend naar de financiële prestaties van onze bedrijven, maar ook naar de economische effecten op de omgeving.

Wij zijn continu bezig met verbeteringen, van verdere optimalisatie tot verdergaande automatisering. Dit alles met als doel een kwalitatief beter proces, product en tevreden klanten. 

Net Promoter Score (NPS)

Meten is weten!

Als onderdeel van onze ISO 9001-certificering, voert All Safety jaarlijks een klanttevredenheidsonderzoek uit binnen ons gehele klantenbestand. Dit stelt ons in staat om verbeteringen te identificeren en te implementeren. Uit het klanttevredenheidsonderzoek van 2017 bleek dat klanten ons gemiddeld met een 8 beoordeelden.

Wij hanteren de Net Promotor Score (NPS) methodiek. Deze score is een eenvoudige maar effectieve methode om met slechts één vraag de klanttevredenheid te meten en daarmee een indicatie te krijgen van de groeimogelijkheden van ons bedrijf of product.

ISO 9001 gecertificeerd

ISO 9001 is de benaming voor een serie van kwaliteitsstandaards, die in ruim 200 landen wordt erkend en zijn geadopteerd als de nationale standaard voor kwaliteitsborging. Het belangrijkste document in deze serie is de ISO 9001. Dit is de code die bij daadwerkelijke audits wordt gebruikt. Alle andere documenten in de ISO 9000 reeks geven beschrijvingen hoe de ISO 9001 dient te worden toegepast.

Een vraag over ons MVO-beleid?

Heb jij een vraag over naar het Duurzaamheids- en Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen-beleid van All Safety? Ons deskundige team staat klaar om al je vragen te beantwoorden en je verder te helpen! 

 

Certificaten per vestiging

  • Bureau Veritas ISO 9001 – Trital Safety B.V.
  • Bureau Veritas ISO 14001 – Trital Safety B.V.
  • Ecovadis Silver – Trital Safety B.V.
  • Safety Sign – Trital Safety B.V.
  • Safety Sign: Facefit – Trital Safety B.V.
  • Kiwa ISO 9001 – Zeeland Supply Industrial Stores B.V., All Safety Supply B.V., All Safety Rental B.V.
  • Kiwa VCA-P – Zeeland Supply Industrial Stores B.V., All Safety Supply B.V., All Safety Rental B.V.

 

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.