Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Werkbrillen op sterkte

U wilt veiligheidsbrillen op maat. Wij hebben de juiste partners om dit maatwerk te leveren. Een veiligheidsbril die goed zit, comfortabel aanvoelt én goed zicht biedt. Wij regelen het. We bieden brillen op maat en op sterkte. En vanzelfsprekend volgens de geldende veiligheidseisen. Een gediplomeerde oogmeetkundige helpt uw medewerkers met de juiste sterkte. Voor ons aanbod hoogkwalitatieve werkbrillen werken we al jaren samen met onze partner Proteye.

 

In onze online shop vindt u alles wat u zoekt voor de juiste bescherming. Van veiligheidsbrillen tot gelaatsschermen en van metaal tot kunststof. Voor oogbescherming op maat en sterkte neemt u contact met ons op via onderstaand formulier.

Onze on-site safety services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud/face- fittesten van ademhalingsbescherming, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. Onze specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. 

Benieuwd of wij u kunnen helpen?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-7771400. Als alternatief kunt u ook het online formulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op reguliere werkdagen kunt u doorgaans binnen vier uur een reactie van ons verwachten.

Neem bij vragen contact met ons op

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.