Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Aanmeten bedrijfskleding

U wilt de juiste beschermde kleding en beschermingsmiddelen bestellen. Wij plaatsen de maten van uw medewerkers in een persoonlijke webshop. Bedrijfskleding die beschermd en altijd goed zit. Onze experts stellen met u de kleding samen en meten u op. Kleding aanmeten kan bij u op locatie of in een van onze vestigingen. Wij plaatsen de maten in uw persoonlijke webshop. Heeft u al een persoonlijke webshop en wilt u zich (opnieuw) laten aanmeten. Maak dan online een afspraak in onze agenda. Wanneer u nog geen persoonlijke webshop heeft kunt u zich hier aanmelden.

Aanmeet service:

  • Voor nieuwe als bestaande klanten
  • Wanneer u nieuw in dienst bent
  • Voor kleding en persoonlijke beschermingsmiddelen

Onze voordelen:

  • Altijd online de juiste maat bestellen
  • Besparing door periodieke facturatie
  • Aanmeten is mogelijk op uw locatie

Het doorpassen van kleding en schoeisel gaat op afspraak. Dit geldt ook voor het bezoek aan de showroom in Hellevoetsluis. U kunt hiervoor direct in onze agenda een afspraak maken. Op deze manier kunnen wij de veiligheidsmaatregelen naleven.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.