Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Services

Onze expertise ligt in het onderhouden, keuren en certificeren van diverse soorten veiligheidsapparatuur, zoals ademluchtapparatuur en toebehoren. Ons aanbod beslaat een breed scala aan veiligheidsmaterialen, zoals valbeveiligingssystemen, reddingsmiddelen, gasdetectie-apparaten, gehoorbescherming, accessoires en nog veel meer.

Onze gekwalificeerde technici zorgen ervoor dat uw veiligheidsapparatuur altijd in optimale staat verkeert, zodat u erop kunt vertrouwen dat uw medewerkers veilig kunnen werken. We begrijpen het belang van regelmatig onderhoud en inspectie van veiligheidsmaterialen, zodat deze altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving en de hoogste veiligheidsnormen.

Bij All Safety streven we ernaar om onze klanten zoveel mogelijk gemak en flexibiliteit te bieden. Daarom bieden we naast het onderhoud en de certificering in onze gespecialiseerde werkplaats, ook de mogelijkheid om deze services on-site aan te bieden. Onze ervaren en goed opgeleide monteurs komen dan bij u op locatie om de benodigde werkzaamheden uit te voeren. Zo minimaliseren we de downtime van uw apparatuur en zorgen we ervoor dat uw werkzaamheden zo min mogelijk hinder ondervinden.

Naast het uitvoeren van onderhoud en certificering in onze werkplaats, bieden we een breed scala aan extra diensten op locatie aan. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een kwantitatieve test van adembescherming door een gecertificeerde face-fit tester, of een pasdienst voor veiligheidsschoenen, otoplastieken en veiligheidsbrillen laten verzorgen. Bovendien beschikken we over een eigen logo-productie en naaiatelier, waar we kleding snel en vakkundig kunnen aanpassen.

Wij zorgen ervoor dat uw materialen en PBM niet alleen veilig zijn, maar ook veilig blijven. Onze integrale aanpak maakt ons een totaalaanbieder op het gebied van veiligheid.

 

 

 

Ons aanbod:

 • On-site uitgifte scan systeem
 • On-site safety shop
 • On-site safety services
  • Veiligheidsbrillen op sterkte
  • Beeldschermbrillen
  • Aanmeten otoplastieken
  • Lektesten van otoplastiek
  • Veiligheidschoenen aanmeten
  • Steunzolen aanmeten
  • Semi-orthopedische schoenen aanmeten
  • Facefit-testen
  • Periodieke keuring valbeveiliginn
 • Wasservice
 • Logoproductie
 • Logoservices
 • Naaiatelier
 • Track and trace

 

 

OOK SERVICES OP SUPPLY ARTIKELEN

Naast de eerder genoemde certificering, onderhoud en on-site services, bieden wij ook diensten aan op het gebied van supply artikelen. Onze integrale aanpak stelt ons in staat om een allesomvattende leverancier te zijn op het gebied van veiligheid. Hierdoor kunnen we onze klanten voorzien van een compleet pakket aan oplossingen, variërend van persoonlijke beschermingsmiddelen en veiligheidsuitrusting tot gespecialiseerde veiligheidsdiensten en -systemen.

Onze supply diensten omvatten onder meer de levering van hoogwaardige veiligheidsmaterialen, zoals helmen, handschoenen, veiligheidskleding en meer, evenals de continue bijsturing van onze productlijnen om te voldoen aan de steeds veranderende eisen van de markt en regelgeving. Daarnaast bieden we een uitgebreid advies over de meest geschikte veiligheidsartikelen voor uw specifieke situatie en behoeften, zodat u altijd verzekerd bent van de beste bescherming voor uw medewerkers en bedrijf.

 

 

Onze on-site safety services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud/face- fittesten van ademhalingsbescherming, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. Onze specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. 

On-site uitgifte scan systeem

 

Een geavanceerd scan systeem bij uitgifte van persoonlijke beschermingsmiddelen is essentieel wanneer u wilt dat de juiste, goedgekeurde veiligheidsmiddelen ingezet worden. Zeker bij risicovolle werkzaamheden tijdens een fabrieksstop. U weet tevens wie, welke en hoeveel PBM of safety materiaal heeft ontvangen, waar het zich bevindt en wanneer het is afgenomen. 

Wilt u werkkleding laten voorzien van bedrukkingen, zoals uw eigen logo? Dan bent u bij ons aan het juiste adres met onze in-house logoservice. Deze service zorgt ervoor dat uw personeel er niet alleen netjes en verzorgd uitziet, maar het geeft uw bedrijf ook een professionele uitstraling en zorgt voor herkenbaarheid in de markt. Onze ervaren ontwerpers en drukkers staan klaar om u te helpen bij het kiezen van de juiste stijl, kleuren en materialen voor uw bedrukte werkkleding. Daarnaast houden we rekening met de specifieke eisen van uw branche, zoals de noodzaak voor reflecterende materialen of vlamvertragende stoffen, en zorgen we ervoor dat de bedrukkingen lang meegaan, ook na intensief gebruik en meerdere wasbeurten.

 

On-site Safety Shop bij klanten is de oplossing voor een totale safety ontzorging tijdens turn arounds van fabrieken. De On-site Safety Shop kan desgewenst worden uitgebreid met een tool shop. De inhoud van de shop en de organisatie eromheen wordt in overleg met de opdrachtgever afgestemd op de aard van de te verwachten werkzaamheden. 

Track&trace

 

Alle bij ons aangeboden artikelen voor reiniging, onderhoud of certificering worden voorzien van een unieke barcode. Alle mutaties rondom artikelen worden opgeslagen in ons systeem. Hierdoor kunnen we te allen tijde de onderhoudshistorie oproepen. 

Ons eigen vermaakatelier stelt ons in staat om gecertificeerde werkkleding snel en vakkundig te vermaken. Dankzij deze service kunnen we garanderen dat elk kledingstuk perfect op de individuele werknemer zal passen. Hierdoor wordt niet alleen het draagcomfort aanzienlijk verhoogd, maar wordt ook de functionaliteit en veiligheid van de werkkleding gewaarborgd.

We streven ernaar om onze vermaakservice zo efficiënt en klantgericht mogelijk te maken. Door nauw met u samen te werken, zorgen we ervoor dat de aanpassingen aan de werkkleding precies voldoen aan uw verwachtingen en de behoeften van uw medewerkers. 

Bekijk meer

Bij All Safety streven we ernaar om een compleet aanbod van veiligheidsoplossingen te bieden. Naast onze uitgebreide services op het gebied van onderhoud, certificering en werkkleding, willen we u graag attenderen op onze andere divisies: Supply en Rental.

Onze Supply divisie richt zich op het leveren van hoogwaardige veiligheidsproducten en -materialen die aansluiten bij uw specifieke behoeften en eisen. Of u nu op zoek bent naar persoonlijke beschermingsmiddelen, veiligheidskleding of gespecialiseerde apparatuur, wij bieden een breed assortiment van betrouwbare merken.

Onze Rental divisie biedt u de mogelijkheid om tijdelijk gebruik te maken van diverse veiligheidsmaterialen en -apparatuur, wat een kostenbesparende en flexibele oplossing kan zijn voor uw bedrijf. Of u nu te maken heeft met een tijdelijk project, seizoensgebonden pieken of onverwachte situaties, onze Rental divisie staat klaar om u te voorzien van de benodigde veiligheidsoplossingen op het gebied van elektrische ademluchtunits (LSU), zone gasdetectie en draagbare gasdetectieapparatuur (die gekoppeld kan worden aan de LSU), en mobiele nooddouche voor tijdelijke oplossingen.

Vragen over onze services? Neem contact met ons op.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.