Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

VALBEVEILIGING

Bij All Safety Rental kunt u alle soorten valbeveiliging huren. Valbeveiliging is verplicht vanaf werken op 2,5 meter hoogte. Zorg dat de juiste beveiliging in uw bezit is zodat ongelukken voorkomen kunnen worden. Het zorgen voor een opgeruimde werkplek is daarnaast aan te raden, de meeste ongelukken gebeuren namelijk door rondslingerend puin en gereedschap.

Zoals gezegd is de grens 2,5 meter voor valbeveiliging, let wel; wanneer er verhoogd risico is dan dient er altijd valbeveiliging gebruikt te worden. Bijvoorbeeld bij het werken boven water, verkeerswegen of uitstekende onderdelen. Er dient altijd voorafgaand aan het werk een risico analyse gedaan te worden. Potentieel risico zal ingedamd moeten worden in een Risico-Inverntarisatie en -Evaluatie.

Vallijn

Bent u op zoek naar een vallijn? Op de werkvloer is veiligheid zo erg van belang dat de Europese Unie vallijnen in veel situaties zelfs verplicht heeft gesteld. Naast deze verplichting zal u zichzelf ook veiliger voelen tijdens het werk. De verschillende soorten vallijnen van All Safety Rental zijn allemaal gekeurd volgens de actuele veiligheidsnormen. Wel zo veilig!

Valharnas

Als u op hoogte aan het werk bent, is het verplicht dat u aangelijnd bent. Dit aanlijnen gebeurt door middel van een vallijn in combinatie met een valharnas. Het valharnas is hierbij de gordel om uw lijf. Het zorgt ervoor dat de vallijn te allen tijde aan u vast blijft zitten. Bij All Safety Rental vindt u een ruim assortiment aan valharnassen, welke te gebruiken zijn in verschillende vakgebieden.

Veiligheid en richtlijnen

Als het gaat om persoonlijke beschermingsmiddelen, zoals valharnassen en lijnen, zijn er een groot aantal Europese richtlijnen en normen met betrekking tot de veiligheid en de gezondheid. Als u uw een valharnas of ander materiaal bij All Safety Rental koopt, garanderen wij dat het product voldoet aan de Europese 89/686/EEG richtlijn. Hiermee waarborgen we de kwaliteit van al onze producten.

Valharnassen/lijnen: modellen en keuzes

Als het gaat om valharnassen zal u als eerst een keuze moeten maken in het aantal puntsharnassen. Zo zijn er 1-punts en 2-punts harnassen, waarbij de 2-punts harnassen veiliger zijn, wat komt doordat de vallijn aan twee punten wordt bevestigd. Hiervoor is dan ook een dubbele vallijn nodig. U kunt kiezen uit verschillende modellen, welke zowel voor mannen als vrouwen geschikt zijn. In ons online assortiment zijn per model de specificaties en de maten weergegeven.

Driepoot

Een driepoot met valbeveiliging wordt gebruikt om beveiligd af te dalen. U hangt dan onder de driepoot, waarbij een stevige ondergrond rondom bijvoorbeeld het mangat een pre is. Dit product wordt ook vaak gebruikt bij rioolwerkzaamheden. Bij All Safety Rental vindt u een ruim assortiment aan driepoten, die in verschillende vakgebieden zijn te gebruiken.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.