Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

ADEMLUCHT TROLLEY'S

Oplossingen (afhankelijk en onafhankelijk)

All Safety is gespecialiseerd in zowel afhankelijke- als onafhankelijke ademlucht bescherming. Om met Life Support Units (=LSU) te kunnen en mogen werken zijn o.a. volgelaatsmaskers, overdrukkappen en hazmat suits noodzakelijk.

Met beschermingsmiddelen in combinatie met verschillende systemen is het mogelijk om lucht in te ademen die vrij is van vervuilde, gevaarlijke stofdelen. Om met deze ademlucht producten te mogen en kunnen werken zijn certificaten benodigd. 

All Safety beschikt ook over gasmeters, buffervaten, ademluchtslangen, vluchtmaskers en valbeveiligingsmiddelen. Deze hulpstukken zijn dikwijls onmisbaar indien er gewerkt wordt met adembeschermingsmiddelen. Kortom: alle mogelijke toebehoren ten dienste van werken met ademlucht voert All Safety Rental in het assortiment.

Ademlucht opleidingen

Opleidingen zijn sinds 2018 te volgen via de All Safety academy, te Hellevoet. In samenwerking met Jonkman Opleidingen (link) biedt All Safety opleidingen en trainingen aan in regio Botlek.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.