en iso normeringen

INLOGGEN
Log in op een andere website


Technieken kunnen veranderen. Dat geldt ook voor normen. Iedere vijf jaar worden normen opnieuw beoordeeld. Wanneer de EU de Europese Normalisatie Instituten opdracht geeft om een norm te maken en binnen de norm overeenstemming wordt bereikt over de fundamentele veiligheidseisen conform de EU Richtlijn, dan spreken van een geharmoniseerde norm. Certificerende instellingen (Notified body) toetsen en meten langs deze norm conform de Europese Richtlijn. Op het gebied van beschermende kleding bieden de volgende Europese normen bescherming tegen een of meerdere risico’s.

EN 1149

Antistatische kleding

IEC 61482

Elektrische vlamboog

 

EN 14058

Koude

 

EN 343

Regen & natte omstandigheden

EN 13034

Vloeibare chemicaliën

 

EN 14404

Knielend werk

EN ISO 11611

Thermisch snijden, lassen, slijpen

 

EN ISO 11612

Vlamvertragende kleding

EN ISO 20471

Hoge zichtbaarheid

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. EN ISO NORMERINGEN