Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Gehoorbescherming op maat

Op maat gemaakte gehoorbeschermers en communicatiemiddelen voor de meest uiteenlopende doelgroepen worden door All Safety geleverd. Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek. Doordat de gehoorbeschermers op maat worden gemaakt is het draagcomfort veel beter dan een klassieke gehoorbeschermer.

 

Otoplastieken op maat

Een goede pasvorm is bepalend voor het draagcomfort en de draagfrequentie van gehoorbescherming. De doeltreffendheid is afhankelijk van de draagfrequentie en de demping. Variphone gehoorbescherming wordt volledig op maat gemaakt. Met het unieke tweekanaalsdesign, worden kwaliteitscontroles snel en efficiënt uitgevoerd. Het traploos regelbaar ventiel reduceert het geluidsniveau nauwkeurig tot onder de veilige grens. Met de ‘fine-tuning’ van de demping, met een nauwkeurigheid van 1 dB, komt de communicatie niet in het gedrang. Variphone otoplastieken worden vooral gebruikt in de industrie en bouw.

 

 

De otoplastieken zijn beschikbaar in hard of zacht materiaal en in diverse kleuren. Bij het dragen van deze gehoorbeschermers blijft communicatie mogelijk, bovendien is de demping instelbaar naar gelang van de geluidsbelasting.

Onze on-site safety services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud/face- fittesten van ademhalingsbescherming, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. Onze specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. 

Vragen over gehoorbescherming?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-7771400. Als alternatief kunt u ook het online formulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op reguliere werkdagen kunt u doorgaans binnen vier uur een reactie van ons verwachten.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.