Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Gasdetectie huren

Bent u op zoek naar een (tijdelijke) oplossing voor gasdetectie? Wij denken met u mee. Omdat wij jarenlange ervaring hebben kunnen wij u helpen aan de beste oplossing. Naast gasdetectie verhuren wij ook afhankelijke en onafhankelijke systemen. Zo hoeft u niet met meerdere leveranciers te werken. Alles onder één dak, dat is wat u van ons gewend bent. Van portable tot semi-fixed en advies op maat. Wij regelen het.

Draagbare systemen voor gasdetectie zijn cruciaal om de veiligheid van uw medewerkers te waarborgen, vooral in afgesloten ruimtes. Ze vormen een essentiële laag van bescherming die in dergelijke omstandigheden van levensbelang kan zijn. Deze handzame apparaten zijn ontworpen om real-time informatie te verschaffen over de aanwezigheid van gevaarlijke gassen, waardoor ze onmisbaar zijn voor het nemen van snelle beslissingen op het werk. Ze kunnen eenvoudig aan riemen of uniformen worden bevestigd, zodat medewerkers hun handen vrij hebben om hun taken uit te voeren.

 

Semi-fixed

Semi-vaste gasdetectiesystemen vormen de eerste verdedigingslinie tegen gasgevaren en zijn bijzonder geschikt voor grote oppervlakken en geïsoleerde locaties. Deze systemen zijn strategisch geplaatst om continu toezicht te houden op de luchtkwaliteit, en zijn daardoor een essentiële component voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zoals industriële complexen, magazijnen, of andere grote faciliteiten waar gaslekken potentieel catastrofale gevolgen kunnen hebben.

Deze systemen zijn vaak uitgerust met geavanceerde alarmfuncties, die automatisch waarschuwingen kunnen sturen naar bedieningspanelen of zelfs rechtstreeks naar smartphones van bevoegd personeel. Dit zorgt voor een onmiddellijke reactie, waardoor het risico op ongevallen en gezondheidsproblemen aanzienlijk wordt verminderd.

In partnerschap met MSA Safety zijn we in staat om u te assisteren bij het opzetten van kleinere vaste gasdetectiesystemen. Dankzij deze samenwerking kunnen we gebruikmaken van MSA's expertise en hoogwaardige apparatuur om een oplossing te bieden die naadloos aansluit op uw specifieke behoeften.

 

ADVIES, KALIBRATIE EN ONDERHOUD

Om de betrouwbaarheid van uw gasdetectiesystemen te waarborgen, is het essentieel om deze systemen periodiek te laten inspecteren en onderhouden. Een regelmatige controle zorgt niet alleen voor een optimale werking, maar verlengt ook de levensduur van de apparatuur. Dit kan op de lange termijn kosteneffectief zijn, aangezien het de noodzaak voor onverwachte reparaties of vervangingen kan verminderen.

 

Snelle incidentrespons. Verhoogde focus op veiligheid. Vertrouwen bij werknemers. Technologie voor individuele werkers en gasdetectie maakt dit allemaal mogelijk, op een simpele en efficiënte manier. Bij ons kunt u terecht voor gasdetectie van Blackline Safety en het bijbehorende Blackline Live-portaal.

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.