Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Persbericht

10 december 2021, Hoogvliet

Trital Safety en All Safety bundelen de krachten en worden één.

Trital Safety B.V., totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen en specialist in brandvertragende werkkleding, tekent overeenkomst voor overname door All Safety Holding B.V., totaalleverancier in persoonlijke beschermingsmiddelen met een specialisme op het gebied van adembescherming en onafhankelijke ademlucht units.

 

 

Met de acquisitie van Trital Safety door de All Safety groep zal een waardevolle synergie ontstaan, het markeert een nieuwe mijlpaal in het verstevigen van de marktpositie en zal leiden tot een effectievere en efficiëntere organisatie met specialistische kennis. De combinatie van beide bedrijven zal ervoor zorgen dat er een efficiëntere verkoop-, verhuur- en serviceorganisatie ontstaat met als doel onze klanten een nog betere service en advies te verlenen.

“Wij geloven sterk in de vele synergieën met All Safety”

“Door onze krachten te bundelen met All Safety zal waardevolle, specialistische kennis en expertise worden samengevoegd, waaronder op het gebied van adembescherming en brandvertragende werkkleding. Wij geloven sterk in de vele synergieën die we met All Safety kunnen maken”, zo stelt Theo de Vliegh (Directeur, Trital Safety). “Wij zijn bijzonder blij met de overname van Trital Safety. Het is een uitstekende match qua service gerichtheid, bedrijfscultuur en aanpak. Ook het portfolio van producten en diensten sluit naadloos op elkaar aan”, vult Paul de Schrijver (Directeur, All Safety) aan.

Oud-eigenaar van Trital Safety, Theo de Vliegh, zal de komende 5 jaar werkzaam blijven binnen de All Safety groep en zal zorg dragen voor de volledige integratie van het bedrijf en gezamenlijk de commerciële kansen verder uitbouwen. Ook voor de 70 medewerkers van beide bedrijven verandert er niets. Zij zullen met evenveel passie en enthousiasme blijven instaan voor de dagdagelijkse afhandeling van vragen, bestellingen en leveringen.

 

 

 

Contactgegevens voor meer informatie
marketing@trital.nl
+31 (0)10 2955 955

 

 

Vragen over de overname? Stuur ons een bericht.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.