rental

INLOGGEN
Log in op de oude website


U wilt kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij hebben de experts in huis die dit garanderen.

Wij zijn specialisten in het verhuren van adembescherming. En om veiligheid in elk denkbaar proces te bieden, hebben we een zeer breed assortiment. Met zowel afhankelijke- als onafhankelijke adembescherming.

En wat u ook wilt huren; alles wordt door onze experts zelf onderhouden.

Uiteraard kunt u ook werken met uw eigen Life Support Units (LSU) in combinatie met onze volgelaatsmaskers, overdrukkappen en overdrukpakken.

Maar om u nog meer kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden, hebben onze experts hun eigen LSU’s samengesteld. Ze vertellen u er graag meer over.

Bekijk hier greep uit het assortiment

Onafhankelijke adembescherming

Onder deze vorm van bescherming wordt er adembescherming bedoeld waar de lucht eerst getest wordt alvorens deze naar de gebruiker middels slangen wordt getransporteerd. Ook vallen hier de gesloten circuits onder zoals het werken met een ademluchttoestel.

LEES MEER

Afhankelijke adembescherming

Deze vorm van bescherming is adembescherming waar de lucht wel wordt gefilterd maar niet wordt getest. De gebruikers kunnen de lucht ontvangen via een persoonlijk systeem zoals het compact-air systeem alsmede via een masker met filter.

LEES MEER

(Adembescherming) verhuur assortiment

Zoals gezegd vallen adembeschermingsmiddelen in de hoogste klasse; de PBM klasse 3. Om te mogen werken met deze PBM's moet er conform SIR voorschrift een opleiding gevolgd zijn.


VERHUUR ASSORTIMENT

(ADEMLUCHT) KOOP ASSORTIMENT

Naast de verhuur en service aan safety equipment kan kopen ook. Kijk in onze shop voor een greep uit ons assortiment. Vindt u een gewenst artikel niet direct? Contacteer ons dan voor ondersteuning.

BEKIJK ASSORTIMENT

MEER INFORMATIE?

Bent u nog geen klant van All Safety en u wilt informatie over artikelen, service of verhuur neem dan contact met ons op voor een informatief gesprek.

MAIL ONS

BEKIJK MEER


 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. RENTAL