rental

INLOGGEN
Log in op een andere website


U wilt kwaliteit en betrouwbaarheid.
Wij hebben de experts in huis die dit garanderen.

Wij zijn specialisten in het verhuren van adembescherming. En om veiligheid in elk denkbaar proces te bieden, hebben we een zeer breed assortiment. Met zowel afhankelijke- als onafhankelijke adembescherming.

En wat u ook wilt huren; alles wordt door onze experts zelf onderhouden.

Uiteraard kunt u ook werken met uw eigen Life Support Units (LSU) in combinatie met onze volgelaatsmaskers, overdrukkappen en overdrukpakken.

Maar om u nog meer kwaliteit en betrouwbaarheid te bieden, hebben wij onze eigen LSU’s samengesteld. Wij vertellen u er graag meer over.

Bekijk hier greep uit ons verhuur assortiment

Reinigen en certificeren

Wij hebben een gesloten systeem voor onderhoud, reinigen en certificeren. Kom gerust eens kijken.

Adembescherming

Bescherm uw medewerkers tegen vervuilde omgevingslucht met onze ademlucht systemen, toebehoren en services.

Valbeveiliging

Wij verhuren valbeveiliging zodat u veilig kunt werken op (grote) hoogte.

LIFE SUPPORT UNITS

Het gasdetectie systeem test de aangezogen lucht op afwijkingen in: O2, CH4, CO en CO2. Indien een te grote afwijking in de lucht wordt geconstateerd, treedt het 2x50 liter 300 BAR back-up systeem in werking.

BEKIJK ONZE UNITS

GASDETECTIE

Omdat wij jarenlange ervaring hebben kunnen wij u helpen aan de beste oplossing. Van portable tot semi-fixed en advies op maat. Wij regelen het.

BEKIJK DE OPLOSSING

BENIEUWD OF WIJ U KUNNEN HELPEN?


U kunt ons bellen op +31 (0) 181 661 600 (regio Botlek) of op +31 (0) 115 688 888.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op. Op werkdagen hoort u binnen 4 uur van ons.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental