Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

VLUCHTMASKERS

MSA vluchtmasker

Dit MSA mini masker wordt veel gebruikt in laboratoria, bij transport van gevaarlijke stoffen en in de buurt van overdrukventielen, pompen, compressoren en dergelijke. Door het formaat van het vluchtmasker is het gemakkelijk bij je te dragen.

Evamasque masker

De Evamasque is een licht en compact filterapparaat voor evacuatie dat vijftien minuten lang een effectieve bescherming biedt tijdens de evacuatie uit onverwachts verontreinigde gebieden, waarin het volume aan zuurstof in de atmosfeer meer dan zeventien procent is. Het ABEK filter biedt een hoog beschermingsniveau tegen een breed spectrum aan gassen en dampen.

Oxy-Pro

De Oxy-Pro is een autonome vluchtset met een lange levensduur dankzij het gebruik van kaliumsuperoxide (KO2) dat uitgeademde lucht regenereert. Conform Europese norm EN13794, wordt het apparaat aanbevolen voor noodsituaties in omgevingen met een hoog risico, zoals in de waterbehandelingssector, mijnbouw en besloten ruimtes in het algemeen.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.