Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

VERHUUR REDDINGSVESTEN

Het lassers zwemvest is ideaal voor gebruik door werknemers die las activiteiten uitvoeren. Deze zwemvest is van licht gewicht en comfortabel met een stevige Panotex ®. Aluminiumhoudend dekking voor het beschermen tegen weg spattende metalen smeltdeeltjes en vonken. Het reddingsvest heeft een speciale warmte vertragende buitenkant. Het reddingsvest is met name geschikt voor lassers en ijzerwerkers.

Mullion opblaasbare reddingsvesten zijn kwalitatief zeer goede reddingsvesten. Mullion maakt gebruik van universele systemen waardoor de onderhoudskosten relatief laag zijn ten opzichte van andere reddingsvesten. Dit reddingsvest is een MMullion Mariner FR 275 Welders 1MYG, automatisch opblaasbaar niet bij spatwater maar het vest zal pas activeren wanneer het vest in het water ligt. Daarnaast is het vest ook handmatig te activeren door aan het koordje te trekken.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.