Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

OVERDRUKKAPPEN

Kap van PVC

Flexibele en lichte pvc overdrukkap welke het hoofd, de nek, de romp en de schouders bedekt. Door middel van overdruk in de kap wordt de gebruiker beschermd tegen “vuile” buitenlucht. Voornamelijk in de chemische industrie en reiniging biedt deze kap een uitstekende bescherming. Wanneer de druk in de kap te laag is wordt de gebruiker gewaarschuwd middels een akoestisch signaal. De luchtstroom in de kap is middels een regelkraan door iedere individuele gebruiker in te stellen.

Wegwerp overdrukkkap (koop)

Dit overdruksysteem bestaat uit een wegwerp overdrukkap en een vast binnenwerk. Het binnenwerk kan zogezegd meerdere malen gebruikt worden. Door de druk in de kap is de gebruiker beschermd tegen de omgevingslucht. Voornamelijk in de chemische industrie en reiniging biedt deze kap een uitstekende bescherming. Te gebruiken voor werkzaamheden waar de overdrukkap niet meerdere malen ingezet kan worden.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.