Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

AFHANKELIJKE ADEMBESCHERMING

INZET AFHANKELIJKE ADEMBESCHERMING

De filters zorgen ervoor dat vervuilde en schadelijke lucht verschoond wordt, zodat deze veilig ingeademd kan worden. Voorbeelden van afhankelijke systemen zijn din-maskers met schroeffilters, filterstraten en compact air.

Hieronder vindt u het gehele assortiment van All Safety Rental inzake afhankelijke ademlucht systemen. Per product staan de specificaties van het desbetreffende product. Via het menu rechts kunt u gemakkelijk en snel naar het gewenste product toe gaan (hier staan ook onafhankelijke systemen tussen). Heeft u advies nodig om te bepalen welke afhankelijke ademlucht systemen u nodig hebt? Neem dan contact met ons op door naar de contactpagina te gaan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

Het systeem wordt geleverd als standaarduitvoering met een comfortabele rugsteun, die het gewicht gelijkmatig over de rug verdeelt.

Bij gebruik van zowel afhankelijke- als onafhankelijke ademlucht dienen de gebruikers de juiste adembeschermingsmiddelen te gebruiken. Elk verschillende opdracht geniet zijn eigen beschermingsmiddel.

All Safety verhuurt alle soorten persoonlijke beschermingsmiddelen, indien er specifieke wensen zijn biedt All Safety ook een verkoop assortiment.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.