Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

NIEUW

BOLT™ 200 veiligheidshelm

De Milwaukee® BOLT™ 200 veiligheidshelm en het Bolt Accessoires Platform stellen elke gebruiker in staat om hun hoofdbescherming aan te passen om zo het beste te voldoen aan de eisen van de bouwplaats. De helm biedt topbescherming met een Lexan™ schokbestendig omhulsel, een innovatief BOLT™-systeem voor accessoire-compatibiliteit, en comfortabele schuimvering. Beschikbaar in zowel geventileerde als ongeventileerde versies, elk met gecertificeerde kinbanden, en komt in 8 aantrekkelijke kleuren met matte afwerking.

 

 

De Milwaukee Bolt 200 helm, vervaardigd uit Lexan™, onderscheidt zich door zijn indrukwekkende schokbestendigheid. Het BOLT™-systeem combineert eenvoud met efficiëntie, waarbij het zorgt voor een vlekkeloze integratie met diverse accessoires dankzij een gebruiksvriendelijk bevestigingssysteem. Deze helm is voorzien van een makkelijk aanpasbare wielverstelling voor optimaal draagcomfort. Daarnaast garandeert de schuimvering een consistent beschermingsniveau bij impact, ongeacht de locatie van de impact, en het binnenschuim samen met de kroonvoering verhoogt het comfort, ideaal voor langdurig dragen.

Geavanceerde veiligheid en comfort

De helm is uitgerust met een premium zweetband en kroonvoering die beiden ademend, wasbaar en vervangbaar zijn, wat bijdraagt aan een optimale hygiëne. Voor de geventileerde uitvoering komt de helm met een EN 12492 gecertificeerde kinband in rood, terwijl de niet-geventileerde versie voorzien is van een grijs gekleurde EN 397 gecertificeerde kinband. Verder voldoet de helm aan de EN 397:2012 norm, met specifieke vereisten voor extreme temperaturen, zijwaartse impact en elektrische isolatie. Deze helm is geschikt voor hoofdomtrekken van 52 tot 68 cm en is verkrijgbaar in acht elegante matte tinten: wit, geel, oranje, rood, zwart, groen, blauw en reflecterend geel.

 

 

Innovatief BOLT™-systeem voor accessoire-compatibiliteit

 

 

Ongeventileerde Bolt™ 200 helmen

Geventileerde Bolt™ 200 helmen

Perfect match - Bolt™ Accessoires

 

 

Neem Contact Op Voor Meer Informatie

Heeft u vragen of wilt u meer weten over onze Milwaukee Bolt 200 helm? Alle antwoorden en ondersteuning die u zoekt, zijn binnen handbereik! Voltooi het contactformulier en een van onze deskundige medewerkers neemt spoedig contact met u op.

We staan klaar om u te informeren over alles wat u moet weten, van de indrukwekkende schokbestendigheid en het geavanceerde BOLT™-systeem tot de comfort- en hygiënefuncties van de helm. U kunt tevens informatie opvragen over beschikbaarheid, prijzen en leveringsopties, of assistentie ontvangen bij het kiezen van het juiste model en de perfecte kleur afgestemd op uw unieke behoeften en wensen.

Dare-to-compare draagtest

Benieuwd hoe de Milwaukee Bolt 200 helm aanvoelt en presteert in de praktijk? Samen met Milwaukee bieden wij u de unieke kans om een draagtest aan te vragen! Ervaar zelf de buitengewone schokbestendigheid, het comfort en de gebruiksvriendelijkheid van onze innovatieve veiligheidshelm. Neem contact met ons op via onderstaande 'draagtest' knop en een van onze experts zal contact met u opnemen.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.