Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Werk veilig. Blijf productief.

Werk veilig, blijf productief. Dit is waar het bij Milwaukee om gaat. Innovatieve oplossingen creëren waardoor gevaren op de werkplek worden geëlimineerd, zodat personeel veilig en productief kan blijven werken.

De innovatieve oplossingen van Milwaukee zijn o.a. terug te zien in hun werkkleding en persoonlijke beschermingsmiddelen die specifiek aansluiten op de behoefte van de eindgebruiker. 

Nieuw: BOLT™ 200 veiligheidshelm

De Milwaukee® BOLT™ 200 veiligheidshelm en het Bolt Accessoires Platform stellen elke gebruiker in staat om hun hoofdbescherming aan te passen om zo het beste te voldoen aan de eisen van de bouwplaats. De helm biedt topbescherming met een Lexan™ schokbestendig omhulsel, een innovatief BOLT™-systeem voor accessoire-compatibiliteit, en comfortabele schuimvering. Beschikbaar in zowel geventileerde als ongeventileerde versies, elk met gecertificeerde kinbanden, en komt in 8 aantrekkelijke kleuren met matte afwerking.

 

Val altijd op met
Milwaukee Workwear

Werkkleding van Milwaukee is gemaakt van duurzaam en ademend materiaal om de gebruiker tegen alle vier de elementen te beschermen.

De kleding is zo ontworpen dat het mogelijk is om in welke werkomgeving dan ook te werken. Dat komt doordat de werkkleding in lagen of apart te dragen zijn.

Met de werkkleding van Milwaukee beweeg je vol vertrouwen en zonder beperkingen op de werkplek.

 

 

 

 

Veiligheidsbrillen van Milwaukee

De nieuwe veiligheidsbrillen van Milwaukee zijn dé oplossing voor problemen waar professionals tegen aanlopen. Ze bieden een hoog comfort, hebben een correcte pasvorm en zijn duurzaam. 

Alle veiligheidsbrillen zijn gecertificeerd volgens EN 166, om de oogbescherming en slagvastheid te garanderen. Door ook te voldoen aan de EN 172 bieden deze ook een optimale UV-bescherming. 

Verlicht de werkplaats met hoofd- en zaklampen

De collectie lampen van Milwaukee leveren een hoog licht rendement. De hoofdlampen hebben een variëteit aan uitgangsmodi, lichtintensiteiten en zijn gemakkelijk te bevestigen op veiligheidshelmen met clips en een rubberen grip. Dankzij de ingebouwde positioneringskopkanteling kunnen gebruikers het licht richten waar het nodig is.

Alle hoofd- en zaklampen zijn voorzien van TRUEVIEW™ hoogwaardig vermogen en bieden neutraal, kleurecht licht.

 

 

 

 

Veiligheidsbrillen

Veiligheidsbrillen op sterkte

Geventileerde Bolt™ 200 helmen

Ongeventileerde Bolt™ 200 helmen

Hi-Vis Veiligheidshesjes

Handschoenen en sleeves

Hoofdlampen

Zaklampen

Accessoires

Perfect match - Bolt™ Accessoires

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.