Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Veiligheid vermenigvuldigd

De Kask Zenith X voldoet aan de hoogste veiligheidsnormen zonder concessies te doen aan comfort, met een vleugje Italiaans design. De Zenith X heeft een ongekende pasvorm, is goed ademend en zit stabiel op het hoofd. De Zenith X met bijpassende accesoires is verkrijgbaar voor verschillende normen. Er is ook een versie die beschermt tegen electrische geleiding. Ontdek op deze pagina alle features die de Kask Zenith X u, als professional, te bieden heeft.

 

 

De nieuwe Zenith X

De nieuwe KASK Zenith X veiligheidshelm is 100% ontworpen en gemaakt in Italië en biedt een uitstekende pasvorm, hoog ademend vermogen en stabiliteit, evenals de hoogste beschermingsnormen en biedt het hoogste niveau van comfort en veiligheid.

Net als alle andere Kask-helmen kunnen verschillende vizieren, lampen en oorbeschermers eenvoudig aan de helm worden bevestigd voor een unieke aanpassing aan het lichaam van de werknemer.

XTREME PROTECTION

Binnen de Zenith serie zijn er diverse varianten verkrijgbaar. De Kask Zentih X wordt gekenmerkt door de gesloten helmschaal. Soms is het verplicht om een helm met een gesloten helmschaal te dragen, dit is bijvoorbeeld vaak het geval in de petrochemie. Naast de EN 397 normering is de Kask Zenith X tevens voorzien van de EN 50365 (class 0) normering.

NIEUWE BUITENSCHAAL
Geavanceerde materialen zorgen voor een grotere absorptie van energie bij impact.

D-CORE TECHNOLOGY
De verlaagde materiaaldichtheid aan de bovenkant van de binnenschaal beschermt de drager optimaal tegen impact van bovenaf

HD CROWN PROTECTION
De verhoogde materiaal dichtheid van de omloop van het binnenwerk geeft een 360 graden bescherming en meer comfort.

XCEPTIONAL COMFORT

De helm sluit goed aan op het hoofd en is voorzien van een vervangbare voering zowel op als rondom het hoofd. De voering is gemakkelijk te vervangen, droogt snel en verhoogd het comfort. In plaats van een klittenband bevestiging zit de voering vast met kleine drukknopjes.

DRY+ LINER
Nieuwe, vochtwerende composietstof verrijkt met geur verdrijvende, antibacteriële techniek

ADAPTIVE FIT SYSTEM
Het zelf instellend binnenwerk zorgt voor een veilige pasvorm en het meebewegen met de drager.

GEAVANCEERDE KINRIEM
Eco-leren kinriem met meerdere afstelpunten voor een persoonlijke pasvorm

XTRAORDINARY DESIGN

Er zijn diverse accessoires verkrijgbaar voor de Kask Zenith X. Zo zijn er verschillende soorten vizieren en is er de mogelijkheid om gehoorkappen rechtstreeks op de helm te bevestigen. Hierdoor kan de helm helemaal samengesteld worden naar uw persoonlijke voorkeur.

RUIME KLEURKEUZE
Verkrijgbaar in kleurechte en hi-viz kleuren.

EASY CLICK SYSTEEM
Eenvoudig vizieren, gelaatschermen, gehoorbeschermers en helmlampen te monteren.

ONE SIZE FITS ALL
De helm past op alle hoofden met een diameter van 52 tot 63 cm.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Downloads

Binnen de Zenith X collectie zijn er diverse varianten verkrijgbaar. Download de brochure voor meer informatie of kom in contact met een van onze specialisten.

 

 

De Kask Zenith X Collectie

Accessoires voor de Zenith X

Dit is een selectie van de beschikbare accessoires om jouw Kask Zenith X helm te personaliseren naar uw werkomstandigheden. Staat uw gewenste accessoire er niet tussen? Neem contact op met een van onze PBM adviseurs van onze Supply afdeling.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.