Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Werkkleding was service

Naast het leveren van veiligheidskleding op maat, verzorgt All Safety ook het onderhoud hiervan. Naast het wassen worden ook herstellingen uitgevoerd. Het afleveren op 1 afleveradres of op diverse locaties in een persoonlijke kledingkast is mogelijk. Opvolging door middel van een barcode of RFID chip maakt altijd inzichtelijk wie, wat, waar, hoeveel en wanneer.

 

Naast eventuele reparaties en herstellingen bieden wij ook een wasservice voor kleding. Bovendien bieden wij de mogelijkheid om de kleding op één afleveradres te laten bezorgen of op verschillende locaties in persoonlijke kledingkasten te plaatsen.

Met onze onderhoudsservice kunt u erop vertrouwen dat uw veiligheidskleding altijd in topconditie is. Door middel van barcodes of RFID-chips houden wij bij wie, wat, waar, hoeveel en wanneer kleding heeft ontvangen en wat de status is van het onderhoud en de reparaties.

Benieuwd naar de mogelijkheden?

U kunt ons bellen op +31 (0) 102 955 955 (Hoogvliet), +31 (0) 181 661 600 (regio Botlek) of op +31 (0) 115 688 888. Of vul het formulier in en wij nemen contact met u op. Op werkdagen hoort u binnen vier uur van ons.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.