Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

VOLGELAATSMASKERS

Ademautomaat

Een volgelaatsmasker in combinatie met ademautomaat. De longautomaat wordt automatisch geactiveerd wanneer deze wordt aangesloten op het masker d.m.v. het gebruiksvriendelijke Air-Klicksysteem, en sluit wanneer deze wordt losgekoppeld. De lage ademhalingsweerstand zorgt voor uitstekende ademhaling prestaties, ongeacht de werksnelheid.


Overdrukautomaat

De combinatie van een overdrukademautomaat met een volgelaatsmasker geeft van alle ademhalingsbeschermingsmiddelen met toevoer van perslucht (ademlucht) de hoogste protectiefactor. Ademautomaten schakelen bij de eerste inademing automatisch in overdruk.


DIN aansluiting

Een volledig te onderhouden volgelaatsmasker omdat het gemaakt is van siliconen. Masker is uitgerust met dubbele gelaatsafdichting voor een veilige en zekere pasvorm, die past bij de meeste gelaatsvormen en afmetingen. Op het masker zijn diverse gasfilters aan te sluiten, deze zijn hier te vinden.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.