Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

OVERDRUKPAKKEN

Microchem 4000

Het MICROCHEM® 4000 wegwerp hazmat suit (overdruk overall) is ontworpen om een exceptionele barrière te vormen tegen organische en anorganische chemische stoffen en besmettingsagentia. Doordringing getest met meer dan 160 chemische stoffen, waaronder stoffen voor chemische oorlogsvoering. De binnenzijde die op textiel lijkt, verbetert de acceptatie door de gebruiker. Voorzien van dubbele afsluiting aan de mouwen voor de handschoen en heeft sokken met een overflap voor over de laarzen. Antistatisch - getest volgens EN 1149-1. In de maten M tot en met XXL.


Reduceer overdrukpakken

De reduceer is bestemd voor het Microchem 4000 avant airline overdrukpak. De luchtstroom is aanpasbaar tussen 340 liter per minuut minimaal, en 590 liter per minuut maximaal. Zelfs bij de maximale luchtstroom zal het geluids-niveau in het pak nooit 70dB overschrijden. De polyester riem wordt om het middel gedragen en dient tevens als trekontlasting. Een ingebouwde fluit waarschuwt de gebruiker wanneer de druk in het pak te laag wordt.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.