Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

ADEMLUCHT FLESSENWAGEN

De mobiele flessenwagen is inzetbaar voor kortdurige werkzaamheden net als het ademluchttoestel. De unit is zeer eenvoudig te bedienen en in tegenstelling tot het 1 persoons toestel te gebruiken door meerdere mensen tegelijk. De unit is af te halen met BE-rijbewijs, eventueel kan All Safety Rental het transport van -en naar de werklocatie verzorgen. Hiervoor biedt All Safety Rental een passend transporttarief. De flexibiliteit van de unit is hoog omdat het vervoer ervan eenvoudig is en de unit niet draait op diesel. Daarom is de flessenwagen bijna overal inzetbaar.

De unit wordt dikwijls gehuurd ter ondersteuning en dus enkel in situaties van nood, in dat geval wordt de klant niet gefactureerd voor het gebruik van de ademlucht. Enkel wanneer bij retournering de vulzegel is verbroken dienen de cilinders gespoeld en gevuld te worden om de luchtkwaliteit die All Safety Rental levert te garanderen bij de volgende opdracht. Alleen dan zullen er kosten in rekening worden gebracht voor de ademlucht.

Specificaties ademlucht flessenwagen

AANSLUITINGEN 2-4 CEJN
INHOUD CILINDERS 2x 140 ltr. 300 BAR
GEBRUIKSDUUR 2-3 werkdagen*
VOLDOET AAN EN12021, SIR B2
LAGEDRUK ALARM nee
GASDETECTIE nee
ONLINE ANALYSER nee
MAX. DEBIET 300 LPM / LIJN
HASPELS 0
GEWICHT 1100 kg.

 

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.