Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Trital's Kwaliteit

Midden in de samenleving door actieve deelname. Strevend naar de hoogste kwaliteit. Dat is waar wij voor staan.

Streven naar de hoogste kwaliteit

Om de eigen organisatie hierop aan te sturen is Trital volgens de belangrijkste kwaliteits- en milieustandaards gecertificeerd. 

ISO 9001 

ISO 9001 is de benaming voor een serie van kwaliteitsstandaards, die in ruim 200 landen wordt erkend en zijn geadopteerd als de nationale standaard voor kwaliteitsborging. Het belangrijkste document in deze serie is de ISO 9001. Dit is de code die bij daadwerkelijke audits wordt gebruikt. Alle andere documenten in de ISO 9000 reeks geven beschrijvingen hoe de ISO 9001 dient te worden toegepast. 

ISO 14001 

Deze norm is geen milieustandaard als zodanig en schrijft dientengevolge geen harde eisen voor ten aanzien van milieueisen. De standaard dient vooral als raamwerk om organisaties te ondersteunen in de ontwikkeling van een eigen milieu management systeem. ISO 14001 kan met andere management functionaliteiten geïntegreerd worden en helpt bedrijven om hun milieu, alsmede economische doelen te realiseren. 

 

Onze certificaten & lidmaatschappen

Heb je een vraag?

Wil je meer weten over ons beleid of certificaten? Marco helpt je graag direct verder.

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.