Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

 

ADEMLUCHT FILTERS

Gasfilters, het toegangsgebied

De gasfilters zijn niet alleen ingedeeld naar capaciteit, maar ook naar het soort gas / damp waartegen ze beschermen. Ieder filter is voorzien van een letter of lettercombinatie die aangeeft tegen welke soort stoffen het beschermend is. De codering is ook met kleur aangegeven zodat het filter type eenvoudig te herkennen is.

LET OP: Laagkokende waterstoffen zijn zeer vluchtige stoffen met een kookpunt lager dan 65 oC die over het algemeen niet makkelijk door reuk waargenomen kunnen worden. AX-filters bieden bescherming tegen laagkokende waterstoffen. De inzettijd van deze filters is zeer beperkt en sterk afhankelijk van de concentratie van de betreffende stof en de groep waartoe deze behoort.

Deze filters moeten na opening, ongeacht het gebruik of blootstelling, na maximaal 8 uur worden gedisponeerd en door nieuwe vervangen worden.

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.