Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

Retourneren & Ruilen

Deze voorwaarden gelden voor de algemene webwinkel (voor inloggen) en zijn ook van kracht bij Trital Safety:

Trital Safety B.V.
Mandenmakerstraat 41
3194DA Hoogvliet
KvK nr.: 24297777

Voor het inzien van de voorwaarden van onze locaties in Terneuzen en Hellevoetsluis, raadpleeg onze pagina met Algemene Voorwaarden.

U heeft het recht gedurende 14 dagen na ontvangst van de goederen deze zonder opgave van redenen te retourneren. Stuur het artikel inclusief alle toebehoren, binnen 14 dagen na ontvangst terug, vergezeld van de koopbevestiging, factuur of pakbon en in een deugdelijke verpakking. Neem hiervoor contact op met onze klantenservice.

Het aankoopbedrag wordt uiterlijk binnen 7 dagen na retourontvangst van betreffende goederen gerestitueerd. De kosten van retourzendingen komen voor uw rekening en worden in mindering gebracht op het terug te betalen bedrag tenzij het een duidelijke fout van Trital Safety B.V. betreft.

Persoonlijke en bederfelijke producten kunnen alleen worden geretourneerd indien de verpakking verzegeld is. Bij bepaalde producten, kan bijvoorbeeld om hygiënische redenen, het herroepingrecht worden uitgesloten.

Voorwaarden voor het retourneren van producten

  • Producten zullen ongebruikt en in onberispelijke staat zijn (dit geldt ook voor het verpakkingsmateriaal, zoals plastic zakken en dozen), in verpakkingshoeveelheden (= volle dozen per maat)
  • Producten die niet meer worden verkocht door Trital Safety B.V., kunnen niet worden geretourneerd
    Bewerkte / gemodificeerde producten (door de klant of door Trital Safety B.V.) kunnen niet worden geretourneerd
  • Maatwerk of enige andere vorm van op maat gemaakte producten kunnen niet worden geretourneerd
  • Producten die als 'actie'-producten zijn gekocht, kunnen niet worden geretourneerd
  • Producten ouder dan 6 maanden vanaf de leveringsdatum kunnen niet geretourneerd worden. Als een klant producten retourneert binnen de eerste 3 maanden, zal Trital Safety B.V. geen extra kosten in rekening brengen voor geretourneerde producten. Als producten worden geretourneerd na 3 maanden tot een maximum van 6 maanden, zal Trital Safety B.V. 25% van de oorspronkelijke aankoopprijs aftrekken als herbevoorradingskosten
  • Producten worden alleen gecrediteerd als beide partijen het onderling eens zijn.

Verkeerd artikel ontvangen

Bij ontvangst van een verkeerd artikel controleert u eerst welk artikel u heeft besteld en welk artikel is bevestigd via de eerst verstuurde e-mail. Komt dit niet overeen met de ontvangen artikelen, dan verzoeken wij u binnen 7 dagen contact met onze klantenservice op te nemen. 

 

 

 

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.