Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400
Bedrijfs- werkkleding leverancier

Wij werken volgens de hoogste veiligheidseisen op Europees niveau. Daarnaast zorgen wij dat de werkgevers, onze klanten, op de hoogte zijn en blijven van de Europese Richtlijnen 89/686, 89/391, 89/656 en CEN/TR 15321:2006. "All Safety is een leverancier die de expertise in huis heeft en zorgt dat de centrale afstemming, communicatie en afspraken met alle partijen dagelijks tot tevredenheid wordt uitgevoerd.

Facturatie opties
Persoonsgebonden
Quantumkorting
Personaliseer Kleding
Refferal programma
VCA/ISO/SIR
Recycling artikelen
Voorraad beheer

All Safety web portal

Meld u aan voor een op maat gemaakte webportal van All Safety. Na uw registratie krijgt u een unieke inlogcode toegestuurd. Via deze beveiligde portal kunt u diverse zaken regelen zoals het toevoegen van nieuwe personeelsleden, het samenstellen van kleding- en persoonlijke beschermingsmiddelen (PBM) pakketten, het beheer van verschillende locaties en het toewijzen van kledingmaten aan individuele medewerkers.

Laat uzelf informeren naar de verschillende mogelijkheden. Neem contact op met onze klantenservice.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.