Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

ASD process

Het 'ASD Process' is ontwikkeld om processen rondom de persoonlijke bescherming van uw werknemers te optimaliseren. Waar mogelijk nemen wij het werk uit uw handen zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw bedrijf en uw core-business. Het werken met het ‘ASD’ is kostenbesparend omdat u veel efficiënter kan omgaan met ruimte, tijd, personeel en administratie.

Kostenbesparend

Door de registratie op persoonlijk niveau in de 'ASD process' omgeving heeft u altijd real-time inzicht in het verbruik door uw medewerkers. U kunt dan daarop sturen. Ook de afwikkeling van de bestellingen kunnen door onder andere credit-billing systemen eenvoudiger gemaakt worden. Wij ontzorgen en u bespaart op kosten.

All Safety webportal

Met onze persoonlijke bestelomgeving kunt u gemakkelijk beschermingsmaterialen bestellen en heeft u altijd inzicht in wie wat heeft aangeschaft gedurende een bepaalde periode. Bovendien kunt u eenvoudig gebruikers toevoegen, persoonlijke budgetten instellen en bestelrestricties beheren. Door direct overzichten te downloaden uit de portal, heeft u altijd inzicht in uw bestelhistorie en kunt u gemakkelijk uw administratie bijhouden. Onze bestel- en beheeromgeving bevat veel verschillende functionaliteiten en mogelijkheden die aansluiten op uw organisatorische wensen. Onze deskundige medewerkers staan dan ook klaar om u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden die het beste passen bij uw organisatie.

Beheren en beheersen

Naast dat wij kleding leveren, kunnen zij deze voorzien van zowel logo als een naamlabel. Steeds meer bedrijven maken gebruik van ons full serviceprogramma. We registreren, leveren, wassen en repareren gedurende de looptijd. Kleding besteld via de portal wordt geleverd tot in de persoonlijke kledingkast van de dragers. 

Vragen over het ASD process?

Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 088-7771400. Als alternatief kunt u ook het online formulier invullen; wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Op reguliere werkdagen kunt u doorgaans binnen vier uur een reactie van ons verwachten.

CONTACTFORMULIER

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.