single gas

INLOGGEN
Log in op een andere website


Bent u op zoek naar een (tijdelijke) oplossing voor gasdetectie? Wij denken met u mee.


Met onze expertise en in overleg met onze klanten helpen wij u met de beste oplossing.
Van draagbare gasdetectie, semi-fixed en fixed kunnen wij u bijstaan met verhuur, verkoop, leasing, maintenance, kalibratie en advies.

De meeste van onze klanten zijn actief in volgende sectoren:
- gasanalisten
- vrijgavemetingen van besloten ruimten
- contractors
- shutdowns
- tankterminals

Single gas

Op raffinaderijen en andere chemische bedrijven wordt het dragen van een H2S-pieper meestal verplicht. De meeste courante single gas toestellen kunnen wij u verhuren of verkopen.

Multigas

Zuurstof, H2S, CO, LEL sensoren zijn de meest gebruikte sensoren of combinatie van sensoren.
Met onze eigen vloot en in samenwerking met partners kunnen wij elke vraag van gasdetectie voorzien.

VOC meting

PID meters worden veel gebruikt in de gasdetectie branche voor het meten van vluchtige organische stoffen (VOC). Door middel van deze sensor wordt de besloten ruimte gecontroleerd op toxische gassen.
PID staat voor Photo Ionisatie Detector, een betrouwbare manier om gassen als benzeen, tolueen, diesel te kunnen detecteren.
Belangrijk om weten : Een PID-toestel detecteert gassen, maar vertelt niet welk gas het is.

Wilt u in kaart brengen welke gassen er bij u op het terrein vrijkomen, dan kunnen wij u in contact brengen met één van onze partners. In functie van de geanalyseerde gassen wordt de juiste keuze van gasdetectietoestel gemaakt.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. Single gas