semi-fixed

INLOGGEN
Log in op een andere website


Semi-fixed

Op vele bedrijven wordt verwacht dat een ademluchtunit, uw straalcompressor of aggregaat moet afgeschakeld worden na detectie van explosieve gassen.

Met de Airwatch en de SafeGuard hebben we 2 toestellen die op de toepassing gemonteerd worden en met een kabel verbonden worden met de machine. Indien één van de sensoren gas detecteert en een alarm genereert, wordt de machine afgeschakeld.

Nog een stap verder :
U kan ook een zone afbakenen op een veilige afstand van de ademluchtunit. Zodra in de verte een gaswolk wordt gedetecteerd wordt de ademlucht tijdig afgeschakeld, gaan ze beiden in alarm en kunnen de gebruikers op de ademluchtbackup veilig de besloten ruimte verlaten.

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. Semi-fixed