ademlucht compressor met gasdetectie

INLOGGEN
Log in op de oude website


Compressor met gasdetectie

Dit ademluchtsysteem is samengesteld volgens de laatste SIR-richtlijnen. Het gasdetectie systeem test de aangezogen lucht op afwijkingen in: O2, CH4, CO en CO2. Indien een te grote afwijking in de lucht wordt geconstateerd, slaat de compressor af en treedt het 2x50 liter 300 BAR back-up systeem in werking. Werknemers kunnen dan veilig de werkplek verlaten. Op het geavanceerde bedieningspaneel is de flow en lucht kwaliteit te meten. Te gebruiken voor overdrukpakken, overdrukkappen, overdrukmaskers , lashelmen of overdrukmaskers met ademautomaat. Geleverd inclusief vier slanghaspels, motor- en compressorolie, pionnen en handleiding. Exclusief transportkosten en bijladen back-up flessen.

De unit is af te halen met BE-rijbewijs, eventueel kan All Safety Rental het transport van -en naar de werklocatie verzorgen. Hiervoor biedt All Safety Rental een passend transporttarief. 

 

Specificaties ademluchttoestel
UITVOERINGEN Elektrisch- en diesel aangedreven
AANSLUITINGEN 1-4
ADEMLUCHTNIVEAU B
VOLDOET AAN EN12021
ALARM Aanwezig
BACK-UP Aanwezig
WERKDRUK 6-20 BAR
AFMETING (LxBxH) 140x590x1365 mm
GEWICHT 2000 KG

 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. RENTAL
  2. ADEMBESCHERMING
  3. ademlucht units
  4. ADEMLUCHT COMPRESSOR MET GASDETECTIE