registreren web portal

INLOGGEN
Log in op een andere website


U kunt zich hier aanmelden voor het All Safety® web portal. Na het registreren ontvangt u een inlogcode. Binnen de portal kunt u onder andere personeel toevoegen, kleding,- en pbm pakketten samenstellen, locaties beheren, kledingmaten koppelen aan medewerkers en online bestellingen plaatsen. Komt u er na registreren niet aan uit dan helpen wij u graag met de inrichting.

WAAROM REGISTREREN?

Hieronder ziet u een aantal voordelen van werken met het All Safety web portal. U kunt bellen indien u vragen hebt over deze punten. Onderaan de pagina vindt u onze contact gegevens.

Facturatie opties
Persoonsgebonden
Quantumkorting
Personaliseer Kleding
Refferal programma
VCA/ISO/SIR
Recycling artikelen
Voorraad beheer

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. REGISTREREN WEB PORTAL