WAAROM ALL SAFETY

INLOGGEN
Log in op de oude website


DAGELIJKSE MISSIE

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken. 

RENTAL • SERVICES • SUPPLY


Vanuit de Rental divisie verhuren wij adembescherming, onafhankelijke ademlucht units en safety materialen in de meest brede zin van het woord. Binnen de Services afdeling verzorgen wij onderhoud en certificering aan veiligheidsmaterialen. Daarnaast managen wij on-site safety shops en bieden wij services op de supply artikelen. Hieronder valt bijvoorbeeld het wassen van werkkleding. Supply is de totaal leverancier voor werkkleding, PBM’s en industrial supplies. Door het gebruik maken van efficiënte werkprocessen worden deze diensten op de meest voordelige wijze bij onze eindverbruikers ingezet.

Voorraad beheer
24/7 Rental support
All Safety web portal
SIR/ISO/VCA gecertificeerd
Recycling artikelen
Beheren en beheersen

ALL SAFETY WORKS


Naast betrouwbare beheer en beheersing levert werken met All Safety een financiële optimalisatie op, zonder dat er concessies worden gedaan aan het welzijn van uw medewerkers. Als we dat bereiken dat kunnen we met enige trots zeggen: 'Safety Works'.

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
  1. WAAROM ALL SAFETY