gehoorbescherming op maat

INLOGGEN
Log in op een andere website


Op maat gemaakte gehoorbeschermers en communicatiemiddelen voor de meest uiteenlopende doelgroepen worden door All Safety geleverd. Wij werken samen met de Variphone organisatie. Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek. Doordat de gehoorbeschermers op maat worden gemaakt is het draagcomfort veel beter dan een klassieke gehoorbeschermer. 

Otoplastieken op maat

Een goede pasvorm is bepalend voor het draagcomfort en de draagfrequentie van gehoorbescherming. De doeltreffendheid is afhankelijk van de draagfrequentie en de demping. Variphone gehoorbescherming wordt volledig op maat gemaakt. Met het unieke tweekanaalsdesign, worden kwaliteitscontroles snel en efficiënt uitgevoerd. Het traploos regelbaar ventiel reduceert het geluidsniveau nauwkeurig tot onder de veilige grens. Met de ‘fine-tuning’ van de demping, met een nauwkeurigheid van 1 dB, komt de communicatie niet in het gedrang. Variphone otoplastieken worden vooral gebruikt in de industrie en bouw.

Maak een afspraak met All Safety

BESCHERM UW GEHOOR MET OTOPLASTIEKEN

De otoplastieken zijn beschikbaar in hard of zacht materiaal en in diverse kleuren. Bij het dragen van deze gehoorbeschermers blijft communicatie mogelijk, bovendien is de demping instelbaar naar gelang van de geluidsbelasting.

allsafety-otoplastieken-op-maat

VRAGEN OVER GEHOORBESCHERMING?

U kunt ons bellen op +31 (0) 181 661 600 (regio Botlek) of op +31 (0) 115 688 888.
Of vul onderstaand formulier in en wij nemen contact met u op.

BEKIJK MEER


 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. SUPPLY
  2. GEHOORBESCHERMING OP MAAT