GEHOORBESCHERMING OP MAAT

INLOGGEN
Log in op de oude website


Op maat gemaakte gehoorbeschermers en communicatiemiddelen voor de meest uiteenlopende doelgroepen worden door All Safety geleverd. Wij werken samen met de Variphone organisatie. Ons uitgebreid gamma biedt toepassingen voor industrie, motor, schietsport en muziek. Doordat de gehoorbeschermers op maat worden gemaakt is het draagcomfort veel beter dan een klassieke gehoorbeschermer. 

Otoplastieken op maat

Een goede pasvorm is bepalend voor het draagcomfort en de draagfrequentie van gehoorbescherming. De doeltreffendheid is afhankelijk van de draagfrequentie en de demping. Variphone gehoorbescherming wordt volledig op maat gemaakt. Met het unieke tweekanaalsdesign, worden kwaliteitscontroles snel en efficiënt uitgevoerd. Het traploos regelbaar ventiel reduceert het geluidsniveau nauwkeurig tot onder de veilige grens. Met de ‘fine-tuning’ van de demping, met een nauwkeurigheid van 1 dB, komt de communicatie niet in het gedrang. Variphone otoplastieken worden vooral gebruikt in de industrie en bouw.

Maak een afspraak met All Safety

BESCHERM UW GEHOOR MET OTOPLASTIEKEN

De otoplastieken zijn beschikbaar in hard of zacht materiaal en in diverse kleuren. Bij het dragen van deze gehoorbeschermers blijft communicatie mogelijk, bovendien is de demping instelbaar naar gelang van de geluidsbelasting.

allsafety-otoplastieken-op-maat

VRAGEN OVER GEHOORBESCHERMING?

Stuur ons een mail en wij nemen met u contact op, bellen kan natuurlijk ook.

BEKIJK MEER


 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
referentie
  1. SUPPLY
  2. GEHOORBESCHERMING OP MAAT