asd process

INLOGGEN
Log in op een andere website


Het 'ASD Process' is ontwikkeld om processen rondom de persoonlijke bescherming van uw werknemers te optimaliseren. Waar mogelijk nemen wij het werk uit uw handen zodat u zich kunt focussen op wat echt belangrijk is: uw bedrijf en uw core-business. Het werken met het ‘ASD’ is kostenbesparend omdat u veel efficiënter kan omgaan met ruimte, tijd, personeel en administratie.

Kosten- besparend

Door de registratie op persoonlijk niveau in de 'ASD process' omgeving heeft u altijd real-time inzicht in het verbruik door uw medewerkers. U kunt dan daarop sturen. Ook de afwikkeling van de bestellingen kunnen door onder andere credit-billing systemen eenvoudiger gemaakt worden. Wij ontzorgen en u bespaart op kosten.

All Safety web portal

In ons persoonsgebonden systeem registreren wij onder andere de maten van uw medewerkers. Hierdoor verloopt het proces van bestellen en leveren efficiënter. De uitgifte van PBM’s met een verkoopdatum leggen wij vast, tegen de expiratiedatum krijgt u van ons een seintje. Dat is wel zo veilig.

Beheren en beheersen

Naast dat wij kleding leveren, kunnen zij deze voorzien van zowel logo als een naamlabel. Steeds meer bedrijven maken gebruik van ons full serviceprogramma. We registreren, leveren, wassen en repareren gedurende de looptijd. Kleding besteld via de portal wordt geleverd tot in de persoonlijke kledingkast van de dragers. 

Registreer u voor de All Safety web portal

VRAGEN OVER ASD PROCESS?

Stuur ons een bericht en wij nemen met u contact op, bellen kan natuurlijk ook.

BEKIJK MEER


 

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. SUPPLY
  2. ASD PROCESS