Persoonlijk advies
Ruim assortiment
Bel met een adviseur op 088-7771400

On-site Safety Services

Een alles-in-één service waarmee wij uw organisatie op locatie volledig kunnen ontzorgen. De On-site Safety Services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. 

gediplomeerd & gecertificeerd.

De On-site Safety Services wordt bemand door een gediplomeerd opticien en gecertificeerd fittester met ruime ervaring. U zal nooit een onervaren iemand aantreffen die ternauwernood de uitslag van een autorefractor kan aflezen of geen kennis heeft hoe een portaccount te bedienen. 

Onze on-site safety services collega’s ondersteunen u met jaarlijks verplichte valbeveiligingscontroles, onderhoud/face- fittesten van ademhalingsbescherming, het op maat aanmeten van brillen en otoplastieken en aanpassingen met betrekking tot veilig schoeisel. 

Onze specialist komt altijd op afspraak. Bij de ene klant zijn dit vaste afspraken op vaste momenten, bijvoorbeeld tijdens shiftwissels. Andere klanten laten de bus op afroep komen. 

Veiligheidsbrillen


De On-site Safety Services biedt een ruim assortiment aan veiligheidsbrillen. Het assortiment varieert van normale brillen tot aan brillen op sterkte, en beeldschermbrillen. Onze gediplomeerde opticien, met ruime ervaring, kan ter plekke oogmetingen verrichten en brillen perfect aanmeten. Ook zijn er in de bus voorhangers, etuis en zijkapjes te verkrijgen.

De collectie van het merk Proteye is eigentijds. Daarnaast is de On-site Safety Services voorzien van een ruime collectie beeldschermbrillen. Metingen worden altijd 'op de werkplek' van de beeldschermwerker uitgevoerd, zodat uw mensen met zekerheid de juiste correctie krijgen.

Functionaliteit Beeldschermbril

Met het stijgen van de leeftijd vermindert het accomodatievermogen van de ooglens. Het wordt steeds moeilijker om op korte afstand details scherp te zien.

Arbo wetgeving

Op basis van het Arbobesluit ( afdeling 2, 'Beeldschermwerk'), hebben werkegevers een aantal verplichtingen met betrekking tot beelschermwerkzaamheden.

Veiligheidsschoenen

Veiligheidsschoenen zijn een vitaal onderdeel van het PBM-pakket. Een verkeerde schoen kan zorgen voor verzwikkingen, blaren en andere blessures die makkelijk te voorkomen zijn met de goede schoen.

All Safety begrijpt dit maar al te goed en biedt een alles-in-1 pakket; een breed scala aan schoenen van verschillende merken, types, en beschermingsniveaus.

Ook kan onze specialist verschillende aanpassingen verrichten aan de schoen. Dit kan het overneuzen van een schoen zijn, maar ook; hakverhogingen, intern of extern, het drukvrij maken van de schoen, orthopedische steunzolen en afwikkelzolen met daarbij de noodzakelijke hakaanpassingen en het mee verhogen van de andere zijden. De specialist kan tevens orthopedische werkschoenen leveren.

Gehoor

Langdurige blootstelling van het oor aan hard lawaai verhoogd de kans op blijvende gehoorschade en is onomkeerbaar noch onherstelbaar. Samen met onze specialist is het mogelijk preventief en veilig te werk te gaan. De On-site Safety Services biedt gehoorbescherming in de vorm van otoplastieken, in simpel Nederlands: gehoorbescherming op maat. De otoplastieken komen in een harde en zachte uitvoering, het voordeel van op maat gemaakte otoplastieken is dat het draagcomfort aanzienlijk beter is dan universele oordoppen. Onze gehoorbescherming wordt in de bus aangemeten en vervolgens afgeleverd met een lektest, opbergetui en reinigingshaakje.

Hoogte

Voor werkzaamheden op hoogte kunt u prima bij de On-site Safety Services terecht. De bus heeft een breed assortiment valbeveiligingsartikelen zoals harnassen, veiligheidslijnen en valstopblokken. Deze artikelen moeten jaarlijks worden gekeurd, een proces waarbij All Safety u kan ontzorgen. Onze specialist is getraind om zulke inspecties uit te voeren. De grote voordelen hiervan zijn dat het keuringsproces snel verloopt, bij afkeuring vervanging van het artikel mogelijk is en u een certificaat ontvangt waarin staat dat de valbeveiliging aan alle eisen en normeringen voldoet.

Uw vraag. Snel beantwoord.

Vragen over de On-site Safety Services? Neem voor al je vragen contact op met onze specialisten. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

 

Maak nu meteen een afspraak
met een van onze specialisten
Voordat u een aanvraag indient, zorg dat u bent ingelogd indien u over een account beschikt.
Informatie van de Aanvrager Informatie van de Gebruiker
Wilt u een afspraak maken met de bus of een voucher ontvangen?
Afspraak met bus
Voucher
In welke (woon)plaats wilt u een afspraak maken met onze Specialist Safety Services?
Wilt u een afspraak maken met de bus of een voucher ontvangen?









Is er medisch advies aanwezig?
Ja
Nee
Zijn er nog bijzonderheden die u wilt laten weten aan onze klantenservice?

 

 

 

All Safety

Onze dagelijkse missie is het mede zorgdragen voor een veilige werkomgeving voor u en uw medewerkers. All Safety biedt een compleet pakket aan ondersteuning, om dit doel samen met onze opdrachtgevers te bereiken.
© 2024

Hulp nodig?

Neem contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur.

Het laatste nieuws van All Safety?

Meld je aan voor de nieuwsbrief of via social media.