afhankelijke adembescherming

INLOGGEN
Log in op een andere website


U moet werken met ademlucht maar geen beperking hebben in bewegingsvrijheid.
Afhankelijke adembescherming maakt dit mogelijk.

Afhankelijke adembescherming onderscheid zich van de onafhankelijke systemen.
Door het gebruik van de filters is de actieradius onbeperkt.

Wanneer u niet gelimiteerd wilt zijn aan een straal waarin u moet werken.
Bijvoorbeeld wanneer er asbest verwijderd moet worden of u grote afstanden moet overbruggen.

Onze experts van Rental staan dag en nacht voor onze vaste partners klaar.
Zo werken wij mee aan de veiligheid van morgen.

Maak een afspraak met All Safety

INZET AFHANKELIJKE ADEMBESCHERMING

De filters zorgen ervoor dat vervuilde en schadelijke lucht verschoond wordt, zodat deze veilig ingeademd kan worden. Voorbeelden van afhankelijke systemen zijn din-maskers met schroeffilters, filterstraten en compact air.

Hieronder vindt u het gehele assortiment van All Safety Rental inzake afhankelijke ademlucht systemen. Per product staan de specificaties van het desbetreffende product. Via het menu rechts kunt u gemakkelijk en snel naar het gewenste product toe gaan (hier staan ook onafhankelijke systemen tussen). Heeft u advies nodig om te bepalen welke afhankelijke ademlucht systemen u nodig hebt? Neem dan contact met ons op door naar de contactpagina te gaan. U kunt ook direct een offerte aanvragen.

AFHANKELIJKE SYSTEMEN

Het systeem wordt geleverd als standaarduitvoering met een comfortabele rugsteun, die het gewicht gelijkmatig over de rug verdeelt.

BEKIJK DEZE OPLOSSING

TOEBEHOREN

Bij gebruik van zowel afhankelijke- als onafhankelijke ademlucht dienen de gebruikers de juiste adembeschermingsmiddelen te gebruiken. Elk verschillende opdracht geniet zijn eigen beschermingsmiddel.

All Safety verhuurt alle soorten PBM's, indien er specifieke wensen zijn biedt All Safety ook een verkoop assortiment.

EEN GREEP UIT ONZE TOEBEHOREN

WANNEER ONAFHANKELIJK?

Adembescherming wordt afhankelijke adembescherming genoemd wanneer een filter zorgt voor schone lucht en wanneer de filter niet (meer) werkt er niet overgestapt kan worden op schone ademlucht. Onafhankelijke adembescherming is daarom een veiligere keuze in de meeste situaties. 

VOORDELEN

Het grootste voordeel van afhankelijke adembescherming ten opzichte van andere systemen is de actieradius. In gebieden waar de verontreinig niet levensbedreigend is kan afhankelijk ademlucht een goede zet zijn. Filters kunnen eenvoudig worden vervangen waarna er weer doorgewerkt kan worden. Voor bijvoorbeeld asbest verwerking is deze manier van bescherming populair.

HEEFT U VRAGEN?


Wij beantwoorden op werkdagen binnen 4 uur

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. afhankelijke adembescherming