volgelaatsmaskers

INLOGGEN
Log in op een andere website


Ademautomaat

Een volgelaatsmasker in combinatie met ademautomaat. De longautomaat wordt automatisch geactiveerd wanneer deze wordt aangesloten op het masker d.m.v. het gebruiksvriendelijke Air-Klicksysteem, en sluit wanneer deze wordt losgekoppeld. De lage ademhalingsweerstand zorgt voor uitstekende ademhaling prestaties, ongeacht de werksnelheid.

Overdrukautomaat

De combinatie van een overdrukademautomaat met een volgelaatsmasker geeft van alle ademhalingsbeschermingsmiddelen met toevoer van perslucht (ademlucht) de hoogste protectiefactor. Ademautomaten schakelen bij de eerste inademing automatisch in overdruk.

DIN aansluiting

Een volledig te onderhouden volgelaatsmasker omdat het gemaakt is van siliconen. Masker is uitgerust met dubbele gelaatsafdichting voor een veilige en zekere pasvorm, die past bij de meeste gelaatsvormen en afmetingen. Op het masker zijn diverse gasfilters aan te sluiten, deze zijn hier te vinden.

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. volgelaatsmaskers