vluchtmaskers

INLOGGEN
Log in op een andere website


MSA vluchtmasker

Dit MSA mini masker wordt veel gebruikt in laboratoria, bij transport van gevaarlijke stoffen en in de buurt van overdrukventielen, pompen, compressoren en dergelijke. Door het formaat van het vluchtmasker is het gemakkelijk bij je te dragen.

Evamasque masker

De Evamasque is een licht en compact filterapparaat voor evacuatie dat vijftien minuten lang een effectieve bescherming biedt tijdens de evacuatie uit onverwachts verontreinigde gebieden, waarin het volume aan zuurstof in de atmosfeer meer dan zeventien procent is. Het ABEK filter biedt een hoog beschermingsniveau tegen een breed spectrum aan gassen en dampen.

Oxy-Pro

De Oxy-Pro is een autonome vluchtset met een lange levensduur dankzij het gebruik van kaliumsuperoxide (KO2) dat uitgeademde lucht regenereert. Conform Europese norm EN13794, wordt het apparaat aanbevolen voor noodsituaties in omgevingen met een hoog risico, zoals in de waterbehandelingssector, mijnbouw en besloten ruimtes in het algemeen.

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. vluchtmaskers