overdrukpakken

INLOGGEN
Log in op een andere website


Microchem 4000

Het MICROCHEM® 4000 wegwerp hazmat suit (overdruk overall) is ontworpen om een exceptionele barrière te vormen tegen organische en anorganische chemische stoffen en besmettingsagentia. Doordringing getest met meer dan 160 chemische stoffen, waaronder stoffen voor chemische oorlogsvoering. De binnenzijde die op textiel lijkt, verbetert de acceptatie door de gebruiker. Voorzien van dubbele afsluiting aan de mouwen voor de handschoen en heeft sokken met een overflap voor over de laarzen. Antistatisch - getest volgens EN 1149-1. In de maten M tot en met XXL.

Reduceer overdrukpakken

De reduceer is bestemd voor het Microchem 4000 avant airline overdrukpak. De luchtstroom is aanpasbaar tussen 340 liter per minuut minimaal, en 590 liter per minuut maximaal. Zelfs bij de maximale luchtstroom zal het geluids-niveau in het pak nooit 70dB overschrijden. De polyester riem wordt om het middel gedragen en dient tevens als trekontlasting. Een ingebouwde fluit waarschuwt de gebruiker wanneer de druk in het pak te laag wordt.

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. overdrukpakken