overdrukkappen

INLOGGEN
Log in op een andere website


Kap van PVC

Flexibele en lichte pvc overdrukkap welke het hoofd, de nek, de romp en de schouders bedekt. Door middel van overdruk in de kap wordt de gebruiker beschermd tegen “vuile” buitenlucht. Voornamelijk in de chemische industrie en reiniging biedt deze kap een uitstekende bescherming. Wanneer de druk in de kap te laag is wordt de gebruiker gewaarschuwd middels een akoestisch signaal. De luchtstroom in de kap is middels een regelkraan door iedere individuele gebruiker in te stellen.

Wegwerp overdrukkkap (koop)

Dit overdruksysteem bestaat uit een wegwerp overdrukkap en een vast binnenwerk. Het binnenwerk kan zogezegd meerdere malen gebruikt worden. Door de druk in de kap is de gebruiker beschermd tegen de omgevingslucht. Voornamelijk in de chemische industrie en reiniging biedt deze kap een uitstekende bescherming. Te gebruiken voor werkzaamheden waar de overdrukkap niet meerdere malen ingezet kan worden.

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. overdrukkappen