nooddouches

INLOGGEN
Log in op een andere website


Nooddouche Chembuster

De mobiele nooddouce (chembuster) is voorzien van zestien speciale roterende nozzles voor een effectieve en efficiente werking. De nooddouche wordt geleverd in een robuuste koffer welke tevens dient als standplaats voor degene die van de douche gebruik maakt. Binnen 45 seconden is de douche opgesteld en operationeel. Wateraansluiting: Storz 65 (nok 81) of British Instantaneous, opbrengst: 250 liter per minuut, gewicht 23 kg, afmetingen 770x190x500 mm, voldoet aan: CE EN 15154 en ANSI Z 358.1 normen.

Nooddouche met 1200l. tank

Unieke 1200L tankdouche op aanhanger. Door een 240V / 1ph / 3kW explosieveilig verwarmingselement (thermostatisch geregeld) wordt het water op nominaal 20°C gehouden. Eenvoudig en snel op te zetten en perfect toepasbaar bij tijdelijke shut downs.

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. nooddouches