luchtkappen

INLOGGEN
Log in op een andere website


Luchtkappen zoals de 3M Versaflo

Luchtkappen beschermen de gebruiker tegen ademhalingsrisico's. Ook beschermt het tegen inslagen van chemische deeltjes en/of spatten. In het geval van de 3M Versaflo is de gelaatsafdichting gemaakt van vlambestendig polyester. 

MSA Gallet F1 XF

Deze ademlucht helm is ontwikkeld in samenwerking met diverse brandweerlieden over de hele wereld. DE Gallet F1 XF is een beschermingsmiddel met hoog gebruikscomfort en vele integratie mogelijkheden. De helm is inzetbaar in vele interventies, denk aan: buitenbranden, technische operaties, verkeersongevallen en structurele branden. Hierdoor is de helm in te zetten door brandweerlieden, marine, overheid en in de industrie (olie, gas, chemie). Bekijk alle specificaties op de website van MSA.

COMBINATIE MOGELIJKHEDEN

SAFETY WORKS VOOR ONDER ANDERE

ONTVANG ONZE NIEUWSBRIEF


All Safety gebruikt de gegevens die u op dit formulier verstrekt om nieuwsbrieven te verzenden. Vink het keuzeveld aan om uw toestemming te verlenen:

U kunt op elk moment van gedachten veranderen door op de link Abonnement opzeggen te klikken in de voettekst van elke email die u van ons ontvangt, of door contact met ons op te nemen via info@allsafety.com. We zullen uw gegevens met respect behandelen. Bezoek onze website voor meer informatie over onze privacypraktijken. Door hieronder te klikken, stemt u ermee in dat wij uw gegevens mogen verwerken in overeenstemming met deze voorwaarden.

  1. rental
  2. ADEMBESCHERMING
  3. toebehoren
  4. luchtkappen